Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης στον Ηλία Ηλιού

Μοιράσου το άρθρο:

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης στον Ηλία Ηλιού στην γενέτειρα του την Μύρινα της Λήμνου, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί στο Κινηματοθέατρο “Μαρούλα” διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ο  Ηλίας Ηλιού γεννήθηκε στη  Μύρινα το 1904. Υπήρξε δικηγόρος και πολιτικός με πανελλήνια αναγνώριση. Ως προσωπικότητα με μειλίχιο χαρακτήρα, πολυμάθεια, αγωνιστικότητα και βαθιές δημοκρατικές πεποιθήσεις, αναγνωρίστηκε από όλες τις πολιτικές πτέρυγες της Βουλής, η οποία και ανέλαβε το 2017 την έκδοση της βιογραφίας του.

“Στη Λήμνο παρ’ όλη την αναγνωρισμένη αξία και προσφορά του, δεν έχει τιμηθεί μέχρι σήμερα όπως του αρμόζει. Η εκδήλωση της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου 2020, ελπίζουμε να φωτίσει την προσωπικότητα  αυτού  του σημαντικού Λημνιού που μας κάνει όλους υπερήφανους. Στην εκδήλωση προσκαλούνται όλοι οι συμπολίτες μας. Έχουν προσκληθεί επίσης όλες οι πολιτικές θρησκευτικές και στρατιωτικές αρχές του νησιού μας, οι  τωρινοί  και οι προηγούμενοι βουλευτές όλων των κομμάτων στο νομό Λέσβου, τα ΔΣ φορέων και συλλόγων που δραστηριοποιούνται στη Λήμνο” τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Λήμνου.

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Τ. Θεοδωρικάκος: Το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα για τους Ο.Τ.Α- Τον Μάϊο 36.000 προσλήψεις στους δήμους(video)

Για το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα της αυτοδιοίκησης, που θα φέρει το όνομα του αείμνηστου δημάρχου …