7η ΥΠΕ Κρήτης: Συνάντηση με συλλόγους και σωματεία ΑΜΕΑ

Σύσκεψη εργασίας με συλλόγους και σωματεία ΑμεΑ της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί μετά από πρόσκληση της Διοικήτριας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένας Μπορμπουδάκη, σήμερα στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων που βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου της υπηρεσίας (3ο χλμ. Εθνικής Οδού Ηρακλείου- Μοιρών, (Εσταυρωμένος).

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, βάσει των αρμοδιοτήτων της, με στόχο την προαγωγή υγείας στην κοινότητα και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη.

Αντικείμενο της σύσκεψης θα αποτελέσει η συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων, η κατάθεση προτάσεων και ο σχεδιασμός ενεργειών που θα συμβάλλουν στη βελτίωση των όρων προσβασιμότητας, χρονίως πασχόντων ατόμων με αναπηρία, στις δημόσιες δομές υγείας της Κρήτης, καθώς και η υποστήριξη δράσεων των Συλλόγων-Σωματείων αυτών, οι οποίες θα ανταποκρίνονται στην ανάγκη αντιαναπηρικής προσαρμογής της σύγχρονης κοινωνίας, μέσω της ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Κανένας εφησυχασμός για να μην ανατραπεί η θετική εικόνα- Στους 81 οι θάνατοι (live)

Ο κορονοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται, με διαφορετικές ταχύτητες, σε κάθε χώρα. Σύμφωνα με τον απολογισμό …