Η Πάτρα «φόρεσε» και επίσημα τα γιορτινά της

Εκατοντάδες δημότες και όχι μόνο που βρέθηκαν στην πλατεία Γεωργίου του Α’, απόλαυσαν χθες το απόγευμα τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, το υπέροχο χριστουγεννιάτικο χωριό  που οι εργαζόμενοι του Δήμου  σχεδίασαν και κατασκεύασαν, και η γιορτή άρχισε όταν ο Δήμαρχος Πατρέων «άναψε» το Χριστουγεννιάτικο δένδρο μαζί με τον φωτεινό διάκοσμο του χωριού δίνοντας το έναυσμα για τις γιορτινές ημέρες.

Ο Κώστας Πελετίδης, παρουσία και στελεχών της Δημοτικής Αρχής, μιλώντας στους παρευρισκόμενους  τόνισε:

«Χρόνια πολλά σε όλους. Υγεία και δύναμη για να μπορούμε να σταθούμε όρθιοι και να πορευόμαστε όπως μας αρμόζει.

Βρισκόμαστε σε αυτό το χώρο και βλέπετε τι μπορούν να κάνουν οι εργαζόμενοι. Με την ψυχή τους τα φτιάξανε όλα αυτά και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Είμαστε από τους λίγους Δήμους για να μην πω ο μοναδικός, που οι εργαζόμενοι  φτιάχνουν όλο αυτό το διάκοσμο, όλη αυτή την ομορφιά. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την δουλειά τους.

Με το αγώνα μας να αλλάξουμε τα πράγματα. Να υπάρχει χαμόγελο στα παιδιά μας, Να ανοίξουν τα φτερά τους και να ζήσουν την ζωή.

Χρειάζεται αγώνας για να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο για να γευτούμε την ζωή.

Χρόνια πολλά σε όλους».

 

Οι εκδηλώσεις που πλαισίωσαν το άναμμα του  δένδρου περιελάμβαναν εικαστικό δρώμενο με ψυχρό πάγο στα δύο συντριβάνια καθώς και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από χορωδίες της Πάτρας: CANTELENA ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ, VOCAL ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΤΡΑΣ, ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ       ΩΔΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΟΡΦΕΥΣ – ΙΣΤΟΡΙΚΗ       ΑΝΔΡΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΝΤΗΧΩ

Η γιορτινή βραδιά που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, έκλεισε με συναυλία Χ – SALTIBAGOS και BURGER PROJECT «ΦΙΕΣΤΑ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ», Μr. And Mrs. Bubble

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Εύβοια: Μάχη με τη λάσπη χωρίς πόσιμο νερό – “Άμεσα” οι αποζημιώσεις (video)

«Μισό μέτρο λάσπη καθαρίζουν από σπίτι σε σπίτι χωρίς να υπάρχει οδική διασύνδεση μεταξύ των …