Καβάλα: Ο Γιάννης Πασχαλίδης για την Ογκολογική Κλινική

Ο Βουλευτής Καβάλας κ. Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη. Τη συζήτηση τους απασχόλησε μεταξύ άλλων το ζήτημα των ελλείψεων ιατρών, ιατρικού προσωπικού και νοσηλευτών στην Π.Ε. Καβάλας.

Ο Βουλευτής υπενθύμισε την σχετική ερώτηση που κατέθεσε, υπόψιν του Υπουργού, και ζήτησε εκ νέου, να καλυφθούν τα κενά τεχνολόγων ακτινολογικού, νοσηλευτών και γιατρών. Επίσης, επέστησε τη προσοχή του Υφυπουργού στην ανάγκη δημιουργίας ογκολογικής κλινικής στο Γ.Ν. Καβάλας, με την πρόσληψη περισσότερων ειδικευμένων ιατρών, καθώς προς το παρόν υπάρχουν μόνο ένας ογκολόγος και μία επικουρική ογκολόγος στο σχετικό τμήμα.

Ο Υφυπουργός άκουσε με κατανόηση και προσοχή τα ζητήματα που απασχολούν το τομέα της υγείας στη Π.Ε. Καβάλας και απάντησε οτι θα επιληφθεί των θεμάτων, μηδενός εξαιρουμένου, και θα προσπαθήσει να βοηθήσει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Συνεχίζει τους ελιγμούς το Oruc Reis – Παναγιωτόπουλος: Η Ελλάδα δεν λυγίζει – Στο Κέντρο Επιχειρήσεων ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ (video)

Σε ελιγμούς επιδίδεται το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Oruc Reis αρχικά στρεφόμενο νοτιοανατολικά με πορεία πλέον …