Νέα νομοθετική ρύθμιση για τις διαδηλώσεις (video)

Την κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης που θα προβλέπει την κατανομή των διαδηλώσεων, προανήγγειλε από το βήμα του 13ου Συνεδρίου της ΝΔ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με απόλυτο σεβασμό στο δικαίωμα της συνάθροισης. Αλλά με βάση τον όγκο της και την επιβάρυνση που προκαλεί η διαμαρτυρία μερικών δεκάδων στη ζωή εκατομμυρίων. Γιατί αυτό σημαίνει, επιτέλους, να είσαι με τους πολλούς και όχι με τους λίγους».
Στην εφ’ όλης της ύλης τοποθέτηση του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς άσκησε σφοδρή κριτική στο Σύριζα και έκανε ειδικές αναφορές στο μεταναστευτικό και τη συμφωνία των Πρεσπών.
Οι μαθητευόμενοι μάγοι έθεσαν σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, επισήμανε ο αντιπρόεδρος της Ε. Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς.

Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι κόμμα διαμαρτυρίας και φθηνής δημαγωγίας, τόνισε ο Πρόεδρος του Συνεδρίου, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Θωμάς

Σχετική είδηση: 13ο συνέδριο ΝΔ-Κ. Μητσοτάκης: Θα ζητήσουμε από το ΝΑΤΟ την αποδοκιμασία και την καταδίκη της Τουρκίας (video)

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Ελληνοτουρκικά: Ευκαιρία στη διπλωματία – Αντίστροφη μέτρηση για την επίσκεψη Πομπέο

Η συνεχής κλιμάκωση της έντασης δεν μπορεί να συνεχιστεί είναι το νέο μήνυμα που απηύθυνε …