Ο Δήμος Πατρέων τιμά το Πολυτεχνείο

Φέτος συμπληρώνονται 46 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Στο πλαίσιο των φετινών αγωνιστικών γιορτασμών για την επέτειο ης εξέγερσης του Νοέμβρη του 1973, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, θα καταθέσει στεφάνι στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου το Σάββατο 16 Νοέμβρη στις 11 το πρωί.

Στην συνέχεια, στο χώρο της Παλαιάς Ασφάλειας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Μελάς, θα καταθέσει στεφάνι τιμώντας όσους βασανίστηκαν κατά την διάρκεια της χούντας.

Την ίδια μέρα από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων διοργανώνεται εκδήλωση-αφιέρωμα,η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα στον πολυχώρο  «Αίγλη» (Veso Μare).Η εκδήλωση περιλαμβάνει την προβολή της ταινίας «Η χορωδία του Χαρίτωνα» ενώ στις  8.30 το βράδυ θα ακολουθήσει Μουσικοχορευτική παράσταση, την οποία επιμελείται το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού και η Λαϊκή του Ορχήστρα.Στο πλαίσιο της εκδήλωσης εντάσσεται και η ανάγνωση κειμένων.

Η Δημοτική Αρχή θα συμμετέχει στην συγκέντρωση την Κυριακή 17 Νοέμβρη, στις 5 μ.μ., μπροστά  στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας και στην πορεία που θα ακολουθήσει.

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Ήρθε η ώρα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί- 24 Ιουλίου η πρώτη προσευχή

«Ήρθε η ώρα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί» τόνισε στο διάγγελμά του στον …