Επισκέφτηκε περιοχές του Καρλοβάσου που γίνονται εργασίες

Συναντήθηκαν με τους προέδρων κοινοτήτων

10 Οκτωβρίου 2019

Μοιράσου το άρθρο:

Επισκέψεις σε τέσσερα   σημεία της πόλης του Καρλοβάσου  πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο  Γεώργιο Διακοσταμάτη  και  υπαλλήλους  των τεχνικών υπηρεσιών  του Δήμου.

Πρώτα επισκέφτηκε το Δημοτικό  Στάδιο Καρλοβάσου προκειμένου να δει από κοντά τις εργασίες που θα γίνουν με αφορμή την αλλαγή του χλοοτάπητα, στην συνέχεια  το παλιό Γυμνάσιο του οποίου κάποια κοντέινερ θα χρησιμοποιηθούν για γραφεία των νέων δημοτικών υπαλλήλων, το νηπιαγωγείο  του  Όρμου  Καρλοβάσου που χρειάζεται παρεμβάσεις για να στεγάσει τα  προνήπια των οποίων είναι πλέον υποχρεωτική η προσχολική αγωγή και τέλος  το Παλαιό Καρλόβασι όπου υπάρχουν σημεία του οδικού δικτύου που έχουν υποστεί καθίζηση και χρειάζονται βελτίωση στην βατότητα τους.

Ο κ. Λυμπέρης τόνισε ότι τέτοιες  επισκέψεις θα  γίνονται  όχι μόνο  στο Καρλόβασι άλλα και σε όλες τις περιοχές του Δήμου της Δυτικής  Σάμου σε τακτά διαστήματα.   

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Μαλακάσα: Eπεισόδια και χημικά σε συγκέντρωση κατοίκων (video)

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στη διάρκεια συγκέντρωσης κατοίκων της Μαλακάσας οι οποίοι διαμαρτύρονται …