Ζωή Κοσμίδου: Η ουσία είναι να παράγεται έργο, αυτό θέλουμε όλοι

« Το περιφερειακό συμβούλιο ασχολήθηκε με θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες. Επικαιροποίησε μια απόφαση πολύ σημαντική. Και το 2012 και το 2015 οι αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου ήταν σταθερά κατά αυτού του τρόπου εξόρυξης του χρυσού στην περιοχή μας. Τοποθετήθηκε πάλι αρνητικά. Και ως θεσμικό όργανο έθεσε το θέμα εκεί που έπρεπε να τεθεί.» δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Αν. Μ. Θράκης κα Ζωή Κοσμίδου. Αναφερόμενη δε στη Σαμοθράκη σημείωσε πως απασχολεί την Περιφέρεια.

Ζωή Κοσμίδου, εκτελεστική γραμματέας

Ειδικότερα, όπως είπε η κα Κοσμίδου «ο ίδιος ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε πρόσφατα το νησί. Μίλησε με τους τοπικούς φορείς και το δήμαρχο για τα έργα που έχουν προγραμματιστεί και πώς αυτά προχωράνε, αλλά και τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον». Εξήγησε μάλιστα πως «θα γίνει μια ειδικότερη συζήτηση για τα προβλήματα της Σαμοθράκης, για ένα νησί πανέμορφο που αξίζει να έχει την προσοχή όλων μας».

Σχολιάζοντας δε την συμφωνία των παρατάξεων σημείωσε πως «Συμφωνούν οι παρατάξεις σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Είναι προτιμότερο να υπάρξει μια πιο ηπιότερη συζήτηση όλων αυτών των θεμάτων. Νομίζω ότι θα βρουν το δρόμο τους πολύ σύντομα, ώστε η απόφαση που είναι συγκλίνουσα να μην έχει την ανάγκη όλων αυτών των αντεγκλήσεων επί προσωπικού, ότι δηλαδή θα πέσουν οι τόνοι». Για να καταλήξει λέγοντας «Η ουσία είναι να παράγεται έργο. Αυτό θέλουμε όλοι και νομίζω ότι έτσι δρομολογούνται τα πράγματα και από την πλευρά της διοίκησης, αλλά και με τη συμμετοχή και της αντιπολίτευσης θα υπάρχουν αποτελέσματα θετικά για την Περιφέρεια.»
Φώτο: Η κα Ζωή Κοσμίδου ρεπορτάζ –κείμενο Φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Στην Κομοτηνή σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου

Στην Κομοτηνή θα βρίσκεται σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συνεχίζοντας την τριήμερη επίσκεψή …