Ο Αη Βασίλης που άργησε… φέτος βάζει Στολή

Φέτος με αλλαγές η δράση ο Αη Βασίλης…άργησε μια μέρα, που μάλλον δεν αργεί και έρχεται νωρίς, ανάβοντας και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στις 9 Δεκεμβρίου στην πλατεία Κομοτηνής!

Χθες οι διοργανωτές, ΔΗΚΕΠΑΚ, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΤΕΦΑΑ) και Ηρόδικος, η Συντονιστική Επιτροπή της Δράσης Αη Βασίλης, παρεχώρησαν συνέντευξη τύπου, όπου ανακοίνωσαν τις αλλαγές: Σύμφωνα με αυτές ξεκινά το δρομικό με τα σκουφάκια της ΔΚΕΠΑΚ και το ένα μπουκάλι λάδι ως όρος συμμετοχής. Ωστόσο η δράση εμπλουτίζεται και με την αγορά στολών Αη Βασίλη ενηλίκων και παιδιών. Η στολή για τον ενήλικα θα κοστίζει 10 ευρώ και για τα παιδιά 5 ευρώ!
Στόχος είναι η συγκέντρωση 15.000 ευρώ για την αγορά ενός μεταχειρισμένου οχήματος 4χ4, για τον Ερυθρό Σταυρό που πάντα δίνει το «παρών» του σε όλες τις Αθλητικές Εκδηλώσεις της πόλης και διοργανώσεις, προκειμένου να διευκολύνει τις μετακινήσεις του.
Τις στολές (σ.σ. 2.000) ήδη τις έχει προπληρώσει η ΔΗΚΕΠΑΚ και η Ομάδα Δράσης του Αη Βασίλη απευθύνει κάλεσμα σε όλη την περιφέρεια για εθελοντές να συμπράξουν στη δράση! Μιά δράση η οποία ένωσε όλη την πόλη της Κομοτηνής και αποτελεί το καμάρι της!
Θα υπάρχει και το σπιτάκι του Αη Βασίλη στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής και από όλους τους διοργανωτές και κυρίως το Πανεπιστήμιο που θέλει να καταρτίσει τους νέους Γυμναστές στο θέμα των δρωμένων, εκφράστηκε η αισιοδοξία πως θα υπερκαλυφθεί το ποσό και θα μπορέσει να εφοδιασθεί ο Ερυθρός Σταυρός με το δεύτερο όχημα!
Καθημερινή ενημέρωση θα υπάρχει από την ιστοσελίδα του Αη Βασίλη…και από τα ΜΜΕ της Ροδόπης, που στηρίζουν την δράση!

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Στην Κομοτηνή σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου

Στην Κομοτηνή θα βρίσκεται σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συνεχίζοντας την τριήμερη επίσκεψή …