Με μαθητές ο δήμαρχος Χερσονήσου

Με αντιπροσωπεία του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου του Γυμνασίου Γουβών, συναντήθηκε ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος. Οι μαθητές ζήτησαν την ολοκλήρωση του έργου τις πεζογέφυρας στις Γούρνες για την ασφαλή μετακίνησή τους στο σχολείο.

Τους μαθητές συνόδευαν ο διευθυντής του Γυμνασίου, Σταύρος Βούλκος και  ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Μανώλης Κανδιλεράκης.

Ο κ. Σέγκος, τόνισε το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής όσον αφορά σε θέματα παιδείας, αλλά και ειδικότερα στη διασφάλιση των καλύτερων δυνατών προϋποθέσεων μάθησης, και επίλυσης χρόνιων προβλημάτων στα σχολεία.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η δημοτική αρχή έχει θέσει ως προτεραιότητα την ανάληψη δράσεων για την επίλυση του οξύτατου προβλήματος της σχολικής στέγης, ειδικά στη Δημοτική Ενότητα Γουβών που παρουσιάζονται οι μεγαλύτερες ανάγκες. Συναισθανόμαστε την ευθύνη εξασφάλισης των καλύτερων δυνατών συνθηκών μάθησης για τα παιδιά μας και είναι υποχρέωσή μας να διευκολύνουμε τη σχολική ζωή των παιδιών, αλλά και το εκπαιδευτικό έργο».

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Kερατσίνι: Nεκρή 84χρονη από πυρκαγιά

Έχασε τη μάχη με τη ζωή μία 84χρονη ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε, υπό αδιευκρίνιστη …