Προσπαθούν με μπαλώματα να λειτουργήσουν την Παιδιατρική κλινική της Σάμου

Μοιράσου το άρθρο:

Για τέσσερις ημέρες θα μετακινηθεί παιδίατρος από το Νοσοκομείο της Νίκαιας  στο Νοσοκομείο της Σάμου προκειμένου να αντικαταστήσει την μοναδική παιδίατρο  την κ. Λάμπρου η οποία θα λάβει άδεια. Συγκεκριμένα με απόφαση της 2ης ΔΥΠΕ  η μετακίνηση παιδιάτρου θα γίνει από την Πέμπτη   10 Οκτωβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου.

 Ωστόσο καμία λύση πλην των προσωρινών δεν υπάρχει  αφού κανένας παιδίατρος δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις θέσεις που έχει προκηρύξει το Υπουργείο για διευθυντή, Επιμελητή Α και Επιμελητή Β.

Για το συγκεκριμένο θέμα υπήρξε συνάντηση του Συλλόγου Πολυτέκνων με τον διοικητή του νοσοκομείου  μετά από πρόσκληση του ίδιου

Ο κ. Θεόφιλος Λάζαρος, μεταξύ άλλων, ανέφερε όλες τις ενέργειες που πραγματοποίησε ο ίδιος προς όλους, οι οποίες απέβησαν άκαρπες, επέρριψε ευθύνες στην πρώην Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου και επισήμανε ότι ο ίδιος έχει υπογράψει την παραμονή της παιδιάτρου επ΄αορίστου στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου για το οποίο δεν έχει τη συναίνεσή της.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Δεν δεχόμαστε μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Άγκυρα (video)

Την έντονη αντίδραση του Υπουργείου Εξωτερικών προκάλεσαν οι σημερινές δηλώσεις του εκπροσώπου του Τουρκικού Υπουργείου …