Θέλουν να δημιουργίσουν ενιαίο αθλητικό χάρτη Δραστηριοτήτων

Μοιράσου το άρθρο:

Με στόχο την προώθηση  της Σάμου ως αθλητικό κέντρο και  κέντρο αθλητικού τουρισμού ο Δήμος  Ανατολικής Σάμου προχωρά στη δημιουργία  του ενιαίου αθλητικού χάρτη Δραστηριοτήτων προσβάσιμος μέσω του Site του Δήμου (www.islandofsamos.gr) , ώστε να ενημερώνονται και οι πολίτες. 

  Για το λόγο αυτό ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Καρράς προσκαλεί τους Αθλητικούς Συλλόγους των Δ.Ε. Βαθέος και Πυθαγορείου να ενημερώσουν το τμήμα Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου,  για αθλητικές διοργανώσεις και δράσεις ενόψει του νέου έτους. 

Συγκεκριμένα  ο Δήμος θέλει να  ενημερωθεί για τις ημερομηνίες και την τοποθεσία που έχουν οι ομάδες προγραμματίσει την διεξαγωγή των δράσεων τους  και να επανασχεδιαστούν εκ νέου νέες δράσεις με τη συμμετοχή των αθλητών σε αγώνες.

Η ανακοίνωση  του Δήμου Ανατολικής Σάμου μεταξύ άλλων αναφέρει: 

«Στόχος μας είναι η προώθηση της Σάμου ως αθλητικού κέντρου και κέντρου αθλητικού τουρισμού για την προσέλκυση ξένων τουριστικών – αθλητικών εταίρων. Ο αθλητικός χάρτης θα παρέχει εύκολα πληροφορίες για τα ωράρια των κτηριακών εγκαταστάσεων, τη διαθεσιμότητα και με σύγχρονο τρόπο ενημέρωση για τις αθλητικές διοργανώσεις.    

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των δράσεων σας το συντομότερο δυνατόν.

Μετά την συγκέντρωση των απαραίτητων πληροφοριών θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και στις δυο Δημοτικές Ενότητες προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο ενιαίος Αθλητικός Χάρτης με την συνδρομή όλων των Συλλόγων και φορέων.

 

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας που θα μπορούσατε να αναφέρετε τις πολιτιστικές σας δραστηριότητες είναι τα ακόλουθα : 22733 – 50457 , 22733- 50146, 2273350103

Ακόμη μπορείτε να μας ενημερώσετε με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στις εξής ηλεκτρονικές διευθύνσεις: [email protected]  & [email protected] “. 

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Δεν δεχόμαστε μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Άγκυρα (video)

Την έντονη αντίδραση του Υπουργείου Εξωτερικών προκάλεσαν οι σημερινές δηλώσεις του εκπροσώπου του Τουρκικού Υπουργείου …