Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Β. Σποράδες και υψηλός σε Μαγνησία

Μοιράσου το άρθρο:

Έκτακτη Συνεδρίαση του Συντονιστικού  Οργάνου Πολιτικής Προστασίας  (Σ.Ο.Π.Π.) Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων πραγματοποιείται αυτή την ώρα, με θέμα : « Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω δασικών πυρκαγιών λόγω καιρικών φαινομένων», την οποία συγκάλεση  η  Αντιπεριφερειάρχης  Δωροθέα Κολυνδρίνη, με αφορμή το έκτακτο δελτίο πυρκαγιάς.

Συγκεκριμένα για αύριο Παρασκευή για τις Β. Σποράδες ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι πολύ υψηλός , ενώ για την ηπειρωτική Μαγνησίας υψηλός.

Εντωμεταξύ και σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αποφασίστηκε από την ΠΕ Μαγνησίας η προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε δάση και περιοχές ειδικής προστασίας της ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων  κατά την αυριανή ημέρα, που ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς είναι στο βαθμό 4 για τις Β. Σποράδες και θεωρείται  ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΣ και στον βαθμό 3 και θεωρείται ΥΨΗΛΟΣ για την ηπειρωτική Μαγνησία

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Γιορτή για τον αθλητισμό το 2020 με πληθώρα δράσεων και συμμετοχή του ΕΑΚ Λάρισας

Υπό την προεδρία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη, παρουσία και του γγΑ κ. Γ. …