Δίκη Χ.Α. :Συνεχίζονται οι απολογίες των κατηγορουμένων για την επίθεση σε αφισοκολλητές του ΠΑΜΕ (video)

Συνεχίζονται οι απολογίες των κατηγορουμένων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής για την άγρια επίθεση σε βάρος αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ.

Ο κατηγορούμενος Χρήστος Χατζηδάκης υποστήριξε ότι στην επίθεση κατά των μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα βρέθηκε με πρόθεση να κατευνάσει τα πνεύματα.

Ο κατηγορούμενος, δεύτερος που απολογήθηκε για την επίθεση, απέδωσε το περιστατικό σε τυχαία συνάντηση μεταξύ ομάδας μελών της Χρυσής Αυγής που είχαν βγει για τρικάκια με ομάδα αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ, αποδίδοντας ουσιαστικά την ευθύνη στην πλευρά των αφισοκολλητών.

Δήλωσε μάλιστα σχεδόν αλληλέγγυος προς τους συνδικαλιστές του ΚΚΕ στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος, ισχυριζόμενος πως είχε αγαστή συνεργασία μαζί τους και υποστηρίζοντας πως ο ρόλος του εκείνο το βράδυ ήταν συμφιλιωτικός.

Όπως είπε, επειδή υπήρχε αλληλεγγύη μεταξύ τους ως εργαζομένων στη Ζώνη, προσπάθησε πολλές φορές να κατευνάσει τα πνεύματα μαζί με τον Σωτ. Πουλικογιάννη, θύμα της άγριας επίθεσης.

Ωστόσο δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις για το τηλεφώνημα που είχε μετά την επίθεση με τον τότε βουλευτή και συγκατηγορούμενο του, Ιωάννη Λαγό.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Νίκος Καπόγλης

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ροδόπης για τον κοροναϊό

Ανακοίνωση σχετικά με τα συμπτώματα αλλά και τους τρόπους προφύλαξης από το κοροναϊό εξέδωσε ο …