Με ευχές ξεκίνησε η σχολική χρονιά στην Κρήτη

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και με ευχές για καλή σχολική χρονιά, ξεκίνησε χθες και στην Κρήτη το νέο εκπαιδευτικό έτος.
Την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην εκπαίδευση, τόνισε ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, δίδοντας το παρών, στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά στο δημοτικό σχολείο Αρχανών.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης αντάλλαξε ευχές για υγεία, καλή σχολική χρονιά και πρόοδο, σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς στις Αρχάνες.
«Ως Περιφέρεια Κρήτης ευχόμαστε καλή αρχή σε όλες τις μαθήτριες, τους μαθητές καλή δύναμη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς της Κρήτης» ευχήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, προσθέτοντας ότι, η Περιφέρεια Κρήτης κάνει ότι είναι δυνατόν διεκδικώντας και διασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες για την Παιδεία και την εξέλιξη της νέας σχολικής χρονιάς σε ολόκληρη την Κρήτη.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός επισκέφθηκε το 8ο δημοτικό σχολείο, το Καπετανάκειο, το Πειραματικό Λύκειο το Γυμνάσιο Αγίου Μύρωνα και το 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ. Είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τους χώρους του καινούργιου σχολικού συγκροτήματος του Καπετανάκειου, και τόνισε ότι η πολυετής ταλαιπωρία των παιδιών λαμβάνει τέλος. Στόχος σύμφωνα με τον δήμαρχο, είναι οι εργασίες που εκτελούνται στην πρόσοψη και στον αύλειο χώρο του συγκροτήματος να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε κι άλλος ηλικιωμένος από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι

Ένας 82χρονος, από το γηροκομείο του Ασβεστοχωρίου στη Θεσσαλονίκη, οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», κατέληξε …