Μαρτίνς: «Δεν υπάρχει περίπτωση να επαναπαυτούμε»

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται αύριο να υπερασπιστεί το 4-0 απέναντι στην Κράσνονταρ και να μπει στους ομίλους του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι οι παίκτες του δεν πρόκειται να επαναπαυτούν. «Το αποτέλεσμα που έχουμε φέρει είναι πλεονέκτημα, αλλά θα αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να κάνουμε ισορροπημένο ματς, απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε έχοντας στο μυαλό μας ότι το πρώτο παιχνίδι ήταν 0-0».

– Υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει χαλαρότητα μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα;

«Δεν υπάρχει πιθανότητα να επαναπαυτούμε. Πρόκειται για το πρεστίζ μας, θα δώσουμε υπερηφάνεια στην Ελλάδα, δεν θα ρισκάρουμε να χαθεί η ευκαιρία. Να είστε σίγουροι ότι οι παίκτες θα είναι σοβαροί, έξυπνοι και δεν θα πετάξουμε την ευκαιρία να μπούμε στους ομίλους. Οι παίκτες ξέρουν ποια ομάδα αντιπροσωπεύουν».

– Περιμένετε να κατέβει η ίδια ομάδα που συνετρίβη με 4-0 στο πρώτο ματς;

«Η Κράσνονταρ έχει αποδείξει ότι παρά τις αλλαγές που κάνει, παραμένει δυνατή και επικίνδυνη. Περιμένουμε την πιο δυνατή της εκδοχή στο αυριανό παιχνίδι».

Περιμένατε το σκορ του πρώτου αγώνα;

«Η αλήθεια είναι ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, η κατάσταση ήταν ισορροπημένη. Είχαμε όμως υπομονή, παίξαμε έξυπνα, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες».

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΗΓΗ

Check Also

Επανεκκίνηση για την Ελληνική ποδηλασία, με ημερομηνίες!

Μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί λόγω της πανδημίας, η Ελληνική Ομοσπονδία …