Ν. Γκαρά: Πιέζουμε για μέτρα στήριξης της Σαμοθράκης

«Τα θέματα της Σαμοθράκης δεν είναι πεδίο αντιπαράθεσης, ωστόσο πρέπει με σκληρή κριτική να τα αναδεικνύουμε στη διάστασή τους και να πιέζουμε για τη λήψη μέτρων στήριξης του νησιού», δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά.


Η κα. Γκαρά υποστήριξε πως ήταν «καθυστερημένη η αντίδραση της κυβέρνησης για την απεγκλωβισμό των επισκεπτών, βιαστικές οι κινήσεις που έγιναν με το “Αζόρες”, αφού δεν μετρήθηκαν τα δεδομένα λιμένα και πλοίου, και “ευχολόγια” τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν για την αποκατάσταση της εικόνας του νησιού και για τη στήριξη των επαγγελματιών, που υπέστησαν μεγάλη οικονομική ζημιά».
Η ίδια τόνισε ότι «η “επόμενη ημέρα” θα πρέπει πρωτίστως να περιλαμβάνει ενέργειες για την υλοποίηση του master plan που εκπόνησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για το λιμάνι της Καμαριώτισσας, συγκεκριμένες πρωτοβουλίες του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ για την επιστροφή των τουριστών στη Σαμοθράκη και άμεσες κινήσεις για την προκήρυξη της σύμβασης της επιδοτούμενης άγονης γραμμής Αλεξανδρούπολης-Σαμοθράκης. «Η προηγούμενη κυβέρνηση την έχει ετοιμάσει ήδη από τον περασμένο Απρίλιο, ωστόσο ακόμη δεν έχει βγει στον “αέρα” και οι καθυστερήσεις αυτές μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα», σημείωσε η βουλευτής.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Το πράσινο πάντα που «γεννά» λεφτά! – Πώς να βγάλετε χρήματα ανακυκλώνοντας το κινητό σας

Στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας βρίσκεται ένα πράσινο πάντα, το οποίο μας «περιμένει» για …