Δήμος Βόλου: “Γραφική και Οικοτρομολάγνα” η Επιτροπή Πολιτών

Μοιράσου το άρθρο:

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει ο δήμος Βόλου κατά της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών με αφορμή τελευταίες τοποθετήσεις μελών της για ευθύνες του δήμου Βόλου αναφορικά με την καύση απορριμμάτων από την ΑΓΕΤ. Αυτό αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του δήμου Βόλου όπου η επιτροπή χαρακτηρίζεται ως «γραφική και οικοτρομολάγνα» ενώ η δράση της χαρακτηρίζεται «αλλοπρόσαλλη».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του δήμου Βόλου 

Ο παρατεταμένος καύσωνας ή οι ανάγκες για την κάλυψη ελλείψεων των όλο και λιγότερων μελών της, όπως αυτές τις κατέγραψαν καθαρά σε δηλώσεις τόσο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, όσο και οι εργαζόμενοι στην ΑΓΕΤ, φαίνεται πως οδήγησαν στην επανεμφάνιση της γραφικής, πια, παρέας του Λημνιού, της Ιφιγένειας και των λοιπών οικοτρομολάγνων, που με την αλλοπρόσαλλη δράση τους αποτελούν μέγιστο κίνδυνο για την πλήρη υποβάθμιση και εν τέλει τον ευτελισμό της πραγματικής ανάγκης για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.

Ως Δημοτική Αρχή του Βόλου και επειδή γίνεται και πάλι απόπειρα εμπλοκής μας και απόδοσης ευθυνών για το θέμα της καύσης και της ευθύνης των ελέγχων, ξεκαθαρίζουμε  ότι παραμένουμε αμετακίνητοι στις θέσεις μας που είναι γνωστές σε όλες τις πλευρές.

Αυτό άλλωστε, μεταξύ άλλων, αξιολόγησαν με θετικό τρόπο οι πολίτες του Βόλου, «έγραψαν» στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις αθλιότητες και τις χυδαιολογίες των κάθε λογής Λημνιών, και μας τίμησαν με το συντριπτικό και καταλυτικό 58% στις πρόσφατες εκλογές, που οφείλουν να το σεβαστούν.

Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί που κινούμενοι με ιδιοτέλεια εξωθεσμικά και στο περιθώριο και με όπλα τη λάσπη, την κακοήθεια και τον εκφοβισμό επιχειρούν να αιχμαλωτίσουν την κοινωνία καθιστώντας την μοχλό εξυπηρέτησης των όχι πάντα ευκρινών προθέσεων τος, ότι δεν θα τους το επιτρέψουμε.

Τα δικά τους μικροσυμφέροντα έρχονται σε ευθεία αντίθεση με αυτά του κοινωνικού συνόλου και γι αυτό δεν λαμβάνονται υπόψη. Η πόλη δεν θα συνεχίσει να είναι καταδικασμένη στη στασιμότητα και την υπανάπτυξη για να έχουν οι πάσης φύσεως γραφικοί ρόλο ύπαρξης και παρουσία

Σε ο,τι άφορά τις μνημειώδεις αρλούμπες για συνωμοσίες και μαφίες, ντόπιες και ξένες, ειλικρινά ελπίζουμε ότι διατυπώθηκαν υπό την πρόσκαιρη επίδραση του καύσωνα (άντε και της επίδρασης παραγώγων άλλου είδους…καύσεων) και όχι από βαριά νοητική βλάβη, όσων τις σκέφθηκαν. Το ελπίζουμε…

Σε κάθε περίπτωση τα όσα άθλια και αστήρικτα σε βάρος μας διατύπωσαν θα κληθούν να τα αποδείξουν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν υποκύπτει ούτε σε απειλές, ούτε σε εκβιασμούς, καθώς αποδεδειγμένα μάχεται για το δημόσιο συμφέρον χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος. Οι πρακτικές αυτές ανήκουν στα παλιό σκοτεινό παρελθόν που καταδικάστηκε οριστικά από τους πολίτες του Βόλου…

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Τ. Θεοδωρικάκος: Το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα για τους Ο.Τ.Α- Τον Μάϊο 36.000 προσλήψεις στους δήμους(video)

Για το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα της αυτοδιοίκησης, που θα φέρει το όνομα του αείμνηστου δημάρχου …