Ακόμα να τοποθετηθούν οι ξύλινοι διάδρομοι στο Κρυονέρι στο seatrac

Δεν έχουν τοποθετηθεί οι διάδρομοι που οδηγούν στο seatrac και στα αποδυτήρια στην παραλία Κρυονέρι της Μαρώνειας, παρά τις δεσμεύσεις των υπευθύνων, εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, ο πρόεδρος των ΑΜΕΑ Ροδόπης, Τρύφων Καρούντζος.

«Δυστυχώς βρισκόμαστε στις αρχές του Αυγούστου και έχουν περάσει 20 μέρες, χωρίς να μπορούν τα ΑΜΕΑ να κάνουν χρήση του seatrac στην παραλία του Κρυονερίου Μαρώνειας.
Κανονικά θα έπρεπε με την τοποθέτηση του μηχανισμού να τοποθετηθούν ταυτόχρονα και οι ξύλινοι διάδρομοι και αυτό είναι καθήκον της Δημοτικής Αρχής να το κάνει. Επαναλαμβάνω πως πολλοί μας θεωρούν τα ΑΜΕΑ παρίες και ξεχνούν πως στην Ελλάδα υπάρχει 24% αναπηρία και είναι ένα ποσοστό που δεν θα πρέπει να περνάει απαρατήρητο, γιατί και αυτοί οι άνθρωποι έχουν τα δικαιώματά τους», υποστήριξε ο κ. ΚΑρούντζος.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχε ο κ.Καρούντζος με τον Δήμαρχο Μαρώνειας-Σαππών, Ιωάννη Σταυρίδη, μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις και κυρίως η τοποθέτηση των ξύλινων διαδρόμων.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Κ. Φίλης : Τα επόμενα βήματα του Ερντογάν-Πιθανό το ενδεχόμενο εκλογών

O διευθυντής ερευνών του ινστιτούτου διεθνών σχέσεων, Κωνσταντίνος Φίλης, μίλησε στην εκπομπή Συνδέσεις της ΕΡΤ για το …