Δ. Μακεδονία: Οι υποψήφιοι πρυτάνεις και αντιπρυτάνεις του Πανεπιστημίου

Οι κ.: Ασημόπουλος Νικόλαος, Γκανάτσιος Στέργιος, Θεοδουλίδης Θόδωρος και Μαρνέλλος Γεώργιος θα είναι οι τέσσερις υποψήφιοι για τη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019, από τις 8:00 έως τις 6 το απόγευμα.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απόλυτη πλειοψηφία οι εκλογές θα επαναληφθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα, Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019, τις ίδιες ώρες, μεταξύ των υποψηφίων που κατέλαβαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση ή των μεταξύ των δύο πρώτων ισοψηφούντων.

Για τις τέσσερις θέσεις των αντιπρυτάνεων υποψήφιου θα είναι οι: Γαργαλιάνος Σταμάτιος, Ζιώγας Ιωάννης, Ιορδανίδης Γεώργιος, Μαρόπουλος Στέργιος, Μητλιάγκα Παρασκευή, Σαριαννίδης Νικόλαος, Σπύρτου Άννα, Τάχου-Ηλιάζου Σοφία και Χαριτούδη Γεωργία. Οι τέσσερις πρώτοι εκλέγονται από την πρωτη ημέρα των εκλογών, ενώ αν υπάρξει ισοψηφία στην 4η θέση, τότε οι εκλογές επαναλαμβάνονται για τους δύο ισοψηφίσαντες, την Πέμπτη 22 Αυγούστου.

Η θητεία του Πρύτανη και τεσσάρων Αντιπρυτάνεων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας είναι τριετή και  αρχίζει την 1η  Σεπτεμβρίου 2019 και ολοκληρώνεται την 31η  Αυγούστου 2022.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Σε ισχύ αυστηρά μέτρα στον Προμαχώνα-Κρούσματα σε Πάρο, Φλώρινα, Λέσβο

Σε ανοδική «τροχιά» βρίσκεται ο κορονοϊός στη χώρα μας, με τα κρούσματα αλλά και τις …