Σταυρούλα Μάρκου: « Η Ροδόπη δεν χρειάζεται αυτόκλητους… Σωτήρες»

Υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, κατεβαίνει η Δημοσιογράφος και πρώτη γυναίκα blogger, Σταυρούλα Μάρκου, γνωστή για την ξεκάθαρη ματιά και αιχμηρό της λόγο, σε όσα ΜΜΕ και αν υπηρέτησε, μεταξύ αυτών και στην ΕΡΑ Κομοτηνής.

Η κ . Μάρκου στηλίτευσε τις δηλώσεις του υποψηφίου Βουλευτή της ΝΔ, Ευριπίδη Στυλιανίδη, πως η Ροδόπη ήταν κοινοβουλευτικά ορφανή, «εξαφανίζοντας» τους τρεις Βουλευτές, Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ από την κυβέρνηση και τον Ιλχάν Αχμέτ από το Κίνημα Αλλαγής.
«Η Ροδόπη δεν χρειάζεται αυτόκλητους… Σωτήρες, οι οποίοι δεν μένουν καν στη Ροδόπη και δεν είναι στη Ροδόπη…
Κατεβαίνω υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θέλω η χώρα μου να είναι σε δρόμο προοδευτικής κατεύθυνσης. Θέλω να υπενθυμίσω στους συμπολίτες μας πως η χρεωκοπία της Χώρας, το κλείσιμο των επιχειρήσεων και τα λουκέτα, οι λιποθυμίες των παιδιών στα σχολεία, οι ουρές για λίγα λαχανικά και τομάτες από τους παραγωγούς των λαϊκών που τα πετούσαν στον κόσμο που άπλωνε τα χέρια και στριμώχνονταν για να τα πάρει, δεν έγιναν την τελευταία τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλα τα προηγούμενα χρόνια που κυβέρνησαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, σήμερα Κίνημα Αλλαγής. Την υπεροφορολόγηση και τον ΕΝΦΙΑ και τις περικοπές συντάξεων και μισθών που ήταν από τα πρώτα μνημόνια, οι πολίτες κακώς τα χρεώνουν στο ΣΥΡΙΖΑ…Περιμένω να αποδείξει ο Ελληνικός λαός πως δεν έχει κοντή μνήμη και να εκτιμήσει τις προσπάθειες που έγιναν σε ένα πολύ δύσκολο και ασφυκτικό τοπίο. Σίγουρα ο κόσμος περίμενε πολλά περισσότερα, σίγουρα έγιναν λάθη… Και σε μια δεύτερη θητεία, γιατί πιστεύουμε πως αυτοί που δεν πήγαν να ψηφίσουν ήταν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και είναι οι μόνοι που δικαιούνται να μιλήσουν, θα πάνε να ψηφίσουν και θα δώσουν μια νέα θητεία με λυμένα χέρια στο ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης της κ. Μάρκου στην ΕΡΤ Κομοτηνής

https://drive.google.com/open?id=1QFpScAEklqQdR12MGiqw0EkTAtN507Dx

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Διεθνοποιεί το θέμα της Αγίας Σοφίας η Αθήνα – Αψηφά ο Τ. Ερντογάν την παγκόσμια κατακραυγή (video)

Καθολικά αρνητικός είναι ο διεθνής αντίκτυπος της απόφασης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μετατρέψει την …