ΚΙ.ΝΑΛ. Καρδίτσας: Εθνικές Εκλογές, Συμμετοχή ή Καθήλωση ;

Μοιράσου το άρθρο:

Όταν ο κόσμος κινείται προς το μέλλον, εμείς οφείλουμε να μην εφησυχάζουμε.
Όταν πνέουν οι άνεμοι της νέας εποχής εμείς οφείλουμε να μην βολευόμαστε στο απάγκιο της ραστώνης.
Για αυτό ήρθε η ώρα, οι Έλληνες, συμφιλιωμένοι, να πιστέψουμε στις δικές μας δυνάμεις. Χρειάζεται μια νέα διακυβέρνηση, που να ενώνει αντί να διχάζει. Η Χώρα χρειάζεται ξανά δημοκρατική και προοδευτική αλλαγή μέσα από τις υγιείς δυνάμεις της Κεντροαριστεράς, που σήμερα εκφράζεται μέσα από το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ , με κύριο φορέα το ΠΑΣΟΚ.
Η στρατηγική απάντηση στα κορυφαία ζητήματα της Χώρας, δίνεται με ένα ολοκληρωμένο προοδευτικά αξιόπιστο Σχέδιο. Αυτό είναι το «Σχέδιο Ελλάδα» με στόχους – προτεραιότητες, αλλαγές και συγκεκριμένα μέτρα – για την ανάπτυξη, την απασχόληση, την κοινωνική δικαιοσύνη.
Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει δυνατό αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές και τον ανεύθυνο λαϊκισμό.
Σημαίνει ομαλότητα και πολιτική σταθερότητα στη χώρα.
Προϋπόθεση, η σημαντική ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής, στις εκλογές της 7ης Ιούλη. Ζητάμε ισχυρή εντολή για να δράσουμε, ως ο κρίσιμος καταλύτης.
Τα καλά ποσοστά για το Κίνημα θα έρθουν, όταν, όλοι βάλουμε πλάτη. Ο εφησυχασμός και η καθήλωση δεν αρμόζουν σε προοδευτικούς πολίτες. Την ώρα της μάχης των εκλογών, δίνουμε, με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, το δικό μας προσωπικό αγώνα, συμμετέχουμε για την επίτευξη των στόχων μας, δηλαδή για την ανάδειξη του Κινήματος Αλλαγής, ως μιας πιο ισχυρής πολιτικής δύναμης, που θα συσπειρώνει τις δυνάμεις του μέλλοντος. Τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς.

Γραφείο Τύπου Εκλογικής Επιτροπής
Κινήματος Αλλαγής Καρδίτσας

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Νέα στοιχεία για τη διαδρομή των 3 εκ. ευρώ – Στ. Πέτσας : Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για Ν. Παππά (video)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται …