Συνάντηση του δημάρχου με εμπόρους και επαγγελματίες

Με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου και εν συνεχεία με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου, συναντήθηκε χθες ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, συνεχίζοντας τις επαφές του με φορείς της πόλης.

Συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η πορεία των έργων στο Κέντρο της πόλης καθώς και μια σειρά από παρεμβάσεις που θα τονώσουν την επιχειρηματικότητα στο Ηράκλειο, όπως η δημιουργία Open Mall, του οποίου η χρηματοδότηση έχει πάρει την κατ’ αρχήν έγκριση από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.
Ο Δήμαρχος επανέλαβε μετά τις συναντήσεις ότι τις θεωρεί απαραίτητες όσο και εποικοδομητικές για την ιεράρχηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι φορείς της πόλης.
«Είμαστε- τόνισε- σε διαρκή επικοινωνία με τον εμπορικό κόσμο του Ηρακλείου, αντιλαμβανόμαστε την αγωνία τους για το έργο της ανάπλασης του Σταυρού και δρομολογούμε λύσεις για τα προβλήματά τους, εκεί που μπορούμε. Ως δημοτική αρχή, πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, θα εξακολουθήσουμε να είμαστε σταθερά στο πλευρό της υγιούς επιχειρηματικότητας».

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Κομοτηνή: 18-10-2019 ΕΡΤ Ειδήσεις

Πολιτική Την προώθηση των αρωματικών φυτών όπως το τριαντάφυλλο με στόχο την παραγωγή ροδέλαιου συζήτησε …