2ος αγώνας ΕΚΟ Racing Dirt Games, στο Διαδρόμιο

Έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα, οι πρωταγωνιστές του EKO Racing Dirt Games επιστρέφουν στη δράση για το 2ο αγώνα του θεσμού. Μετά τις μάχες σώμα με σώμα στον Ιππόδρομο Αθηνών, άνθρωποι και μηχανές έχουν ανανεώσει το ραντεβού του για το EKO Racing Διαδρόμιο, στις 22-23 Ιουνίου. Στη χωμάτινη πίστα, οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της ατομικής χρονομέτρησης, ακολουθώντας τη γνωστή σε όλους διαδρομή, με συνολικό μήκος 1,9 χιλιομέτρων.

Την ευθύνη διοργάνωσης του αγώνα έχει η ΑΛΑΚ, ενώ οι συμμετοχές έχουν ανοίξει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν μέσα από το σύστημα διαδικτυακής διαχείρισης αγώνων της ΟΜΑΕ, στη διεύθυνση: https://www.e-omae-epa.gr/. Σημειώστε ότι καταληκτική ημερομηνία είναι η Παρασκευή 14 Ιουνίου. Κάτι που πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι είναι πως ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών που θα δεχθεί η οργάνωση του αγώνα θα είναι 60, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται Crosscar και αγωνιστικά αυτοκίνητα!

Μην ξεχνάμε ότι ο θεσμός το 2019 τρέχει με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και με τα φτερά του Red Bull, ενώ τον υποστηρίζει η Citroen.

ΠΗΓΗ

Check Also

Μαρινάκης: «Μπορούμε την υπέρβαση στην Ευρώπη, πρώτος στόχος όμως το πρωτάθλημα»

Το «παρών» στην σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. …