Κοζάνη: Τον ανεξαρτητοποιημένο νέο δήμο Βελβεντού επισκέπτεται αύριο Τρίτη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Το Βελβεντό, που προσφάτως ανεξαρτητοποιήθηκε από το Δήμο Σερβίων- Βελβενδού επισκέπτεται αύριο Τρίτη 16 Απριλίου 2019, το μεσημέρι, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση, την Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου καθώς και των βουλευτών της περιοχής.

Τον Πρωθυπουργό που αναμένεται να φτάσει στην Κοζάνη αεροπορικώς στις 10.30, θα υποδεχτεί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ενώ στην συνέχεια θα κατευθυνθούν οδικώς προς το Βελβενδό, όπου στην διασταύρωση του Βελβενδού επι της εθνικής οδού Κοζάνης- Λάρισας θα γίνει η υποδοχή του κ. Τσίπρα από τους κατοίκους του Βελβενδού.

Ο κ. Τσίπρας θα έχει την δυνατότητα γύρω στις 11.30 το πρωί να επισκεφθεί τους δυο πρωτοπόρους συνεταιρισμούς ροδακίνου Δήμητρα και ΑΣΕΠΟΠ, ενώ αμέσως μετά θα περιηγηθεί στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βελβενδού. Γύρω στις 12.30 το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί τον μοναδικό σε επίπεδο χώρας αυτοδιαχειριζόμενο υδροηλεκτρικό σταθμό του ΤΟΕΒ Βελβενδού που συμβάλει στην εξοικονόμηση πόρων προς όφελος των αγροτών, σε σχέση με την άρδευση των καλλιεργήσιμων εκτάσεων.

Λίγο μετά τη μια το μεσημέρι ο κ. Τσίπρας θα συμμετάσχει στην αμεσοδημοκρατική λαϊκή συνέλευση του Βελβενδού όπου και θα απευθύνει χαιρετισμό. Ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της επίσκεψης του αργά το μεσημέρι θα επισκεφθεί και την σημαντική Βιβλιοθήκη του Βελβενδού.  Σύμφωνα με πληροφορίες στην επίσκεψη του Πρωθυπουργό αναμένεται να συμμετάσχουν και άλλοι υπουργοί καθώς και υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Στην Κομοτηνή σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου

Στην Κομοτηνή θα βρίσκεται σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συνεχίζοντας την τριήμερη επίσκεψή …