25η Μαρτίου: Στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου με την στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα, αλλά και τις μαθητικές παρελάσεις σε όλη τη χώρα. Η ΕΡΤ1 θα την μεταδώσει live.

Ήδη έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα μέτρα για τη σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας και την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στο κέντρο της πρωτεύουσας που θα ισχύσουν μέχρι το μεσημέρι.

Περίπου 1.600 αστυνομικοί θα περιφρουρήσουν την στρατιωτική παρέλαση. Έντονη αστυνομική παρουσία θα υπάρχει στην Ιερά Μητρόπολη για την δοξολογία και  στην κατάθεση στεφάνων.

Την ανάγκη δημιουργίας αρραγούς μετώπου συνευθύνης και συντονισμού για την προαγωγή των συμφερόντων της Πατρίδας, του Λαού και του Έθνους, τόνισε ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος στο μήνυμά του για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου.

Οι αγώνες των προγόνων μας να αποτελέσουν παράδειγμα για το μέλλον του τόπου μας και της Ευρώπης, διεμήνυσε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Την ανάγκη ενότητας, ομοψυχίας, συναίνεσης και σύνθεσης δυνάμεων και απόψεων για να υπερβούμε τις προκλήσεις, επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Οι Έλληνες ενωμένοι και οδηγούμενοι από τις αξίες της ελευθερίας και της δημοκρατίας  μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά, τόνισε η ΝΔ.

Ημέρα μνήμης, ημέρα διδαχής. Για να την υπηρετήσουμε πρέπει οι Έλληνες να είμαστε ενωμένοι, ανέφερε το ΚΙΝΑΛ.

Τα καλέσματα περί «εθνικής ενότητας» που απευθύνονται από όλα τα άλλα κόμματα, είναι υποκριτικά, υποστήριξε το ΚΚΕ.

Η κρίση της τελευταίας δεκαετίας έχει πολλά από τα λάθη του ’21 και λίγους από τους ήρωές του, σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Όταν ο ελληνικός λαός βρέθηκε ενωμένος διέπρεψε, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σχετική είδηση: Εντυπωσιακή μαθητική παρέλαση στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου (video)

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

«Μουσικό οδοιπορικό στη Βλάστη Κοζάνης»

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 και ώρα 13:00 στην ΕΡΤ1, ο Λάμπρος Λιάβας και το …