Βαρβιτσιώτης: Αναντιστοιχία της κυβέρνησης με το λαϊκό αίσθημα (audio)

Μετά την εκλογική αναμέτρηση του Σεπτεμβρίου του 2015, δεν υπήρξαν άλλες κάλπες, πέρασαν 4 χρόνια χωρίς άλλη κάλπη, άρα είναι λογικό κάθε έκφραση σε κάλπη να έχει πολιτικά συμπεράσματα για την κυβέρνηση που επέβαλε υπερφορολόγηση, λιτότητα, ανέτρεψε τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, έκανε την κακή Συμφωνία των Πρεσπών κ.α, επεσήμανε ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής και βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναφερόμενος στις ευρωεκλογές σε συνέντευξη του στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Αλφόνσο Βιτάλη.

Έκανε λόγο για αναντιστοιχία με το λαϊκό αίσθημα, καθώς όπως είπε η κυβέρνηση κρατιέται στη θέση της με ετερόκλητες συμφωνίες με βουλευτές που εξελέγησαν με άλλα κόμματα. Όπως είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης η αναντιστοιχία αυτή θα φανεί στις κάλπες των ευρωεκλογών και θα υπάρξει μια ισχυρή φωνή προς την κυβέρνηση, «φύγετε».

Αναφερόμενος στο εάν υπάρχουν δύο ή και τρεις πόλοι μέσα στη ΝΔ (μετριοπαθείς, ακροδεξιοί κ.α) ο κ. Βαρβιτσιώτης είπε πως στα μεγάλα κόμματα υπάρχουν και διαφορετικοί τόνοι και στελέχη με διαφορετικό ύφος. Τόνισε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα ιδεολογικού χαρακτήρα στη ΝΔ και πως γίνονται τακτικά συνέδρια του κόμματος και ο καθένας μπορεί να καταθέσει διαφορετική πλατφόρμα.

Αναφερόμενος στην Συμφωνία των Πρεσπών, υποστήριξε πως οδηγεί στο άνοιγμα πολύ περισσότερων ζητημάτων από αυτά που έλυσε.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

ΠΗΓΗ

Check Also

ΕΡΤ1 – Η Κάτια Δανδουλάκη «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση

Μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του θεάτρου και της τηλεόρασης, η Κάτια Δανδουλάκη μιλά …