Δεν θα αφήσουμε το κέντρο να το πάρει ο κ. Τσίπρας

«Δεν υπάρχει κόντρα με τον κ. Γεωργιάδη. Δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις. Έχουμε μεγάλη διαφορά ύφους» αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Δένδιας, μιλώντας νωρίτερα σήμερα, Σάββατο, στην τηλεόραση της ΕΡΤ1.

«Όμως δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Εμείς είμαστε ένα μεγάλο κόμμα. Υπάρχουν και απόψεις και γνώμες, έχουμε όμως μια συνεσταλμένη. Ο αρχηγός έχει όνομα και επώνυμο, Κυριάκος Μητσοτάκης. Έχει άποψη πολιτική, έχει μια στέρεα τοποθέτηση. Αυτό που θεωρώ εκ θέσεως του, εκφράζει την γνώμη όλων μας. Από κει και πέρα υπάρχουν αποκλείσεις» και προσθέτει ότι «τελικά ένα κόμμα έχει ευθύνη και για τα στελέχη του και για όλα. Πρέπει οι τόνοι να είναι τέτοιοι που να επιτρέπουν τον διάλογο και το επιχείρημα. Η κοινωνία είναι πονεμένη δεν αντέχει τις κραυγές. Δεν αντέχει τις υστερίες, δεν αντέχει ένα κλίμα ψυχροπολεμικό. Στο τέλος τα προβλήματα είναι τεράστια. Μπορούμε να διαφωνούμε αλλά οφείλεται να γίνεται σε ένα πλαίσιο που να επιτρέπει το διάλογο», πρόσθεσε.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη θέση τους ως κεντροδεξιά ο κύριος Νίκος Δένδιας υποστήριξε ότι «δεν θα αφήσουμε το κέντρο να το πάρει ο κ. Τσίπρας. Εγώ δεν λέω να αφήσουμε τη δεξιά μας άποψη. Δεξιά της δεξιάς παρακαλώ δεν θα πάρω. Χρυσή αυγή δεν θέλουμε. Άκρα δεν θέλουμε. Αυτές είναι οι αρχές μας, είμαστε το κόμμα του μέτρου και της εθνικής ευθύνης, είμαστε κόμμα πατριωτικό, δεν είμαστε εθνικιστικό και δεν μας αρέσουν οι κραυγές και οι λαϊκισμοί».

Πηγή:ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Χίος: Καταγγελία για επίθεση στελέχους της ΝΔ σε επιθεωρητή του ΣΕΠΕ (video)

Στη Χίο, σύμφωνα με καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιοκτήτης ακτινοδιαγνωστικού κέντρου και στέλεχος της ΝΔ επιτέθηκε …