Η δημοσκοπική διαφορά υπάρχει μόνο στη φαντασία του κ. Μητσοτάκη

Στο ανοιχτό κάλεσμα που έχει απευθύνει στις προοδευτικές δυνάμεις για τη δημιουργία μετώπου που θα αντιπαρατεθεί με τις πολιτικές της λιτότητας και του νεοφιλελευθερισμού και της ακροδεξιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη αναφέρεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη συνέντευξή του στη Realnews.

Τονίζει δε ότι ο πολιτικός στόχος της συστράτευσης με παραδοσιακούς υποστηρικτές της Κεντροαριστεράς αφορά την αποτροπή της παλινόρθωσης της μεταλλαγμένης, όπως τη χαρακτηρίζει Δεξιάς, και την ήττα της του στρατοπέδου της λιτότητας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κάνοντας δε αναφορά σε ακραίες όπως τις χαρακτηρίζει αποκλίσεις τα τελευταία 6 χρόνια στις δημοσκοπήσεις και στο αποτέλεσμα της κάλπης στέλνει το μήνυμα ότι η διαφορά όπως αναφέρει χαρακτηριστικά των 5,10,15 μονάδων, υπάρχει μόνο στην φαντασία του κ. Μητσοτάκη, των αυλικών του και των ΜΜΕ που τον στηρίζουν. Και προσθέτει ότι «έχουν σπεύσει τελευταία να κατεβάσουν τον πήχυ, διότι η κάλπη των ευρωεκλογών πλησιάζει. Και αναρωτιέμαι ποια θα είναι η αντίδραση στο στρατόπεδο της Ν.Δ. όταν αποδειχθεί ότι τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πρώτη πολιτική δύναμη στη χώρα» αναφέρει ο κ. Τζανακόπουλος.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας νωρίτερα στην ΕΡΤ1 εξέφρασε την πεποίθησή του για εθνικές εκλογές τον Οκτώβριο, εκφράζοντας την αισιοδοξία του και για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στη ΝΔ.

«Χαρίζουμε τις δημοσκοπήσεις στη Νέα Δημοκρατία και κρατάμε τα αποτελέσματα της κάλπης», τονίζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Kontra News, όπου εκφράζει την πεποίθηση ότι οι βουλευτικές εκλογές θα είναι ντέρμπι με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τις κερδίσει.

Πηγή:ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Χίος: Μηνυτήρια αναφορά Επιθεωρητή Εργασίας κατά επιχειρηματία- στελέχους της ΝΔ- ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ, απάντηση Κ. Τρομπούκη

Μοιράσου το άρθρο: Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Χίου, από τον Ειδικό Γραμματέα του Σ.ΕΠ.Ε, Πάνο …