Κατερίνα Ντούσκα: Το «Better Love» είναι ένα τραγούδι-αγκαλιά για όλο τον κόσμο (video)

Μέχρι την Κυριακή θα είναι έτοιμο το «Better Love», το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision, και μια μέρα αργότερα θα γυριστεί το video clip. Οι συντελεστές του τραγουδιού υπόσχονται εκπλήξεις και η ίδια η ερμηνεύτρια Κατερίνα Ντούσκα μιλά για ένα δυναμικό ποπ τραγούδι στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Η επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού θα γίνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο εκδήλωσης της ΕΡΤ.

Η Κατερίνα Ντούσκα μόλις έφτασε από το Λονδίνο και στις αποσκευές της έχει το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ, αλλά και φωτογραφίες από τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς στο στούντιο για την παραγωγή του κομματιού, την οποία ανέλαβε ο Phil Cook.

«Ηχογραφούσαμε το τραγούδι, κάναμε την παραγωγή, είμαστε στο τελικό στάδιο… Λέγεται Better Love. Δεν είναι μπαλάντα, είναι ένα mid tempo. Δεν είναι ούτε πολύ αργό, ούτε πολύ γρήγορο… Πολύ δυναμικό όμως, pop τραγούδι, ευρωπαϊκού χαρακτήρα και το έχω γράψει εγώ με τον Leo of Athens και τον David Sneddon«, δηλώνει η Κατερίνα Ντούσκα στην κάμερα της ΕΡΤ και τη Νόρα Μολυβιάτη.

«Είναι ερωτικό τραγούδι αλλά έχει και μια κοινωνική χροιά. Έχει συλλογικό χαρακτήρα. Η αγάπη είναι η ειρήνη, η αποδοχή, η αγκαλιά. Και αυτό ήθελα να είναι και το τραγούδι. Μια αγκαλιά για όλο τον κόσμο», αναφέρει και σημειώνει ότι «η Eurovision είναι μια τεράστια μουσική πλατφόρμα. Εκθέτεις τη μουσική σου σε τεράστιο κοινό. Είναι σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να νιώθει σίγουρος με τον εαυτό του και αυτό που θα παρουσιάσει. Εγώ είμαι καλλιτεχνικά ελεύθερη. Η ΕΡΤ μου έχει δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη».

Η επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού θα γίνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο εκδήλωσης της ΕΡΤ.

Η Κατερίνα Ντούσκα θα διαγωνιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού της Eurovision, την Τρίτη 14 Μαΐου.

Σχετική είδηση: Η Κατερίνα Ντούσκα ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του τραγουδιού «Better Love» στο Λονδίνο

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Καταδικάζουν την κατάθεση αγωγής σε εκπαιδευτικό

Μοιράσου το άρθρο: Με ομόφωνη απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου …