ΚΙΝΑΛ: Δέσμια του παρελθόντος η ΝΔ

«Σήμερα για μια ακόμα φορά, με τις Θέσεις για την Υγεία (που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης) απεδείχθη ότι η Ν.Δ παραμένει δέσμια του παρελθόντος. Γι’ αυτό και στη συνείδηση των πολιτών η ανάπτυξη κοινωνικής πολιτικής και η χάραξη στρατηγικής για την υγεία, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, είναι ταυτισμένη με τη δημοκρατική παράταξη», αναφέρει σε ανακοίνωση ο Τομέας Υγείας του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως αναφέρεται, «η αλήθεια είναι ότι Σύστημα Υγείας, με αξιοπρέπεια και ποιοτικές υπηρεσίες για όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα για τους αδύναμους και τις «εσχατιές» της Ελλάδας, μόνο το ΠΑΣΟΚ εγγυήθηκε και υλοποίησε στην πράξη».

«Ανάμεσα στον αναχρονιστικό, αδιάλλακτο κρατισμό της κυβέρνησης και την απελευθέρωση της αγοράς από τη ΝΔ, η θέση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ παραμένει επίκαιρη και σταθερή. Επιδιώκουμε ένα Δημόσιο Σύστημα Υγείας με ενιαία, καθολική κάλυψη χωρίς αποκλεισμούς. Χρειαζόμαστε ένα ρωμαλέο και ενιαίο Εθνικό Δίκτυο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που στο επίκεντρο θα έχει τον άνθρωπο και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Πρόληψης και εξωνοσοκομειακής Φροντίδας», καταλήγει το ΚΙΝΑΛ.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Πολιτικές διαστάσεις προσέλαβε η επίθεση εργοδότη κατά Επιθεωρητή Εργασίας (video)

Πολιτικές διαστάσεις έχει πάρει το περιστατικό, με τη φερόμενη επίθεση εργοδότη ακτινοδιαγνωστικού κέντρου στην Χίο …