Πλατύκαμπος: Συμβολικός αποκλεισμός ενόψει της συνάντησης αγροτών με κυβερνητικό κλιμάκιο

Θετικά απάντησαν οι αγρότες στη νέα πρόσκληση διαλόγου που τους απηύθυνε ο αρμόδιος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης για διάλογο με διευρυμένο κυβερνητικό κλιμάκιο.

Ο διάλογος φέρνει αποτελέσματα, αλλά χρειάζεται να υπάρχει κατανόηση από όλες τις πλευρές, σημείωσε ο Σταύρος Αραχωβίτης.

Οι αγρότες ετοιμάζουν την αντιπροσωπεία που θα τους εκπροσωπήσει στη συνάντηση, η οποία ενδέχεται να πραγματοποιηθεί αύριο ή την Πέμπτη.

Αυτήν την ώρα, πραγματοποιούν με τα τρακτέρ τους στην παλιά εθνική οδό Λάρισας–Βόλου, στον κόμβο Πλατυκάμπου και συμβολικό αποκλεισμό από τις 16:00 ως τις 18:00.

Σημειώνεται ότι κλειστή παραμένει για δεύτερη εβδομάδα η εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου της Νίκαιας, λόγω αγροτικού μπλόκου. Η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται από παρακαμπτηρίους οδούς.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί πρώιμων κηπευτικών στην Κρήτη, με κορυφαία την αντιμετώπιση του εντόμου Tuta Absoluta που καταστρέφει κυρίως την καλλιέργεια τομάτας, και τις παράνομες ελληνοποιήσεις οπωροκηπευτικών, έθεσαν εκπρόσωποι Αγροτικών Συλλόγων του νησιού, που συναντήθηκαν χθες με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρο Αραχωβίτη.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Σχετική είδηση: Με κυβερνητικό κλιμάκιο θα συναντηθούν οι αγρότες – Συμβολικοί αποκλεισμοί δρόμων (video)

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Το Πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων – Ανοιχτά την Κυριακή (video)

Ξεκίνησε το διευρυμένο ωράριο των εμπορικών καταστημάτων λόγω Πάσχα. Το Σάββατο, τα συνοικιακά καταστήματα θα …