Σκεπτικισμός στο Ποτάμι-Συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου (video)

Συζητήσεις και προβληματισμός στο Ποτάμι για την στάση που θα τηρήσουν στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, όλα τα δεδομένα θα εξεταστούν στην αυριανή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου που θα γίνει με την συμμετοχή βουλευτών και ευρωβουλευτών που ζητούν να ψηφιστεί η Συμφωνία.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος Γιώργος Μαυρωτάς ανέφερε ότι στηρίζουν τη συμφωνία εξετάζουμε τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει.

«Έχουμε δυο επιλογές: καταψήφιση ή αποχή», δήλωσε ο Γιώργος Αμυράς, ο οποίος, όπως και ο Γρηγόρης Ψαριανός, λέει όχι στην Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Σπύρος Λυκούδης έκανε λόγο για ψηφοφορίες που γίνονται σε νοσηρό κλίμα και ότι η ενδεδειγμένη πορεία είναι το συντομότερο προσφυγή στις κάλπες.

Το Ποτάμι δεν έχει καμία πολιτική δικαιολογία να μην ψηφίσει τη Συμφωνία δήλωσε στη Φωνή της Ελλάδας ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Γραμματικάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο news24/7, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα επικρατήσει νηφάλια σκέψη και το ΠΟΤΑΜΙ θα υπερψηφίσει τη συμφωνία.

Στελέχη του Ποταμιού επισημαίνουν πως δεν έχει αλλάξει η στάση τους για την συμφωνία των Πρεσπών αλλά έχει αλλάξει το πολιτικό πλαισιο και ότι όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη


Σχετική είδηση: Αναταράξεις στο Ποτάμι με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών-Τι λέει η κυβέρνηση (video)

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα με φόντο τις καταγγελίες Μαρινάκη (video)

Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο, ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε στο στόχαστρο της κριτικής του τη ΝΔ, …