Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση (audio)

Ο καθένας με βάση την προσωπική του άποψη θα κινηθεί σε ό,τι αφορά την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπώνδεν υπάρχει κοινή απόφαση του κόμματός μας. Θεωρώ θετική τη συμφωνία και θα την ψηφίσω, αλλά πρωτίστως θα κινηθώ με βάση το πολιτικό κλίμα που θα επικρατεί τη δεδομένη στιγμή, δήλωσε ο βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ, Σπύρος Λυκούδης στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου.

Δεν μπορεί να έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, αν δεν έχει λυθεί η δημοκρατική νομιμοποίηση αυτού που την φέρνει, δηλαδή της κυβέρνησης, επεσήμανε. Και εξήγησε ότι αν αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ, η κυβέρνηση θα πρέπει να λύσει το ζήτημα της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας πρωτίστως και μετά να έρθει η συμφωνία προς κύρωση. Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά όποιος την δώσει καλά θα κάνει, έχει δικαίωμα να κινηθεί με βάση τη συνείδησή του, διευκρίνισε ο κ. Λυκούδης

Ενδεχομένως -συμπλήρωσε ο κ. Λυκούδης- η καλύτερη διέξοδος τώρα θα ήταν η προσφυγή στις κάλπες, επισημαίνοντας βέβαια ότι διατηρεί το δικαίωμα νόμιμα ο πρωθυπουργός να επιζητήσει τις 151 ψήφους.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Συμπλοκή ανήλικων προσφύγων μ’ ένα νεκρό στη Μόρια

Μοιράσου το άρθρο: Αιματηρή συμπλοκή μ’ ένα νεκρό ανήλικο πρόσφυγα αλλά και δύο τραυματίες ο …