Διεθνής Αμνηστία: Εκδήλωση για τις γυναίκες πρόσφυγες στην Ελλάδα

Με ικανοποίηση δέχτηκε η Διεθνής Αμνηστία το γεγονός της επιτυχημένης συναυλίας που έγινε τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ανακοίνωσε μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: Θέλουμε να σας ευχαριστούμε θερμά, όλες και όλους που βρεθήκατε εκεί, σε μια συναυλία που έγινε sold-out, για να υποστηρίξετε το έργο της Διεθνούς Αμνηστίας και να περάσουμε μια μαγική βραδιά. Με μεγάλη χαρά, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα στα σχολεία, για τη στήριξη του οποίου διοργανώθηκε η συναυλία αυτή, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Πολύ σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τα επόμενα μας βήματα! H επιτυχία της διοργάνωσης αυτής μας τροφοδοτεί με νέα όρεξη, δημιουργικότητα και προσήλωση για τη συνέχεια».

Το επόμενο βήμα που ανακοίνωσε η Δ.Α. είναι το ακόλουθο: «Ως πρώτο βήμα για τη συνέχεια αυτή, θα θέλαμε να σας καλέσουμε στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουμε μαζί με το Εργαστήριο Σπουδών Φύλου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, ώρες 10.00-14.30, με τίτλο: «Προσφύγισσες στην Ελληνική Κοινωνία: Έμφυλες Διαστάσεις του Προσφυγικού». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο ΔΕΣΚοι του Παντείου Πανεπιστημίου (Χαριλάου Τρικούπη 1 και Λαγουμιτζή, Καλλιθέα).

Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, στον σύνδεσμο που βρίσκεται στο τέλος του παρόντος μηνύματος.

Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή την έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας: «Θέλω να αποφασίσω για το μέλλον μου: Ξεριζωμένες γυναίκες στην Ελλάδα μιλούν ανοιχτά», την οποία μπορείτε να δείτε εδώ: https://bit.ly/2rxnVel«.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Το πράσινο πάντα που «γεννά» λεφτά! – Πώς να βγάλετε χρήματα ανακυκλώνοντας το κινητό σας

Στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας βρίσκεται ένα πράσινο πάντα, το οποίο μας «περιμένει» για …