Όλα στο φως, να μην αφήνονται περιθώρια για λασπολογίες

Ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου δήλωσε: Όλα στο φως για να μην αφήνονται περιθώρια ούτε για λασπολογίες και όσοι έχουν παραβεί τους νόμους να αποδοθεί δικαιοσύνη, επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχουν σκοπιμότητες από την εκάστοτε πλειοψηφία που έχουν να κάνουν με ελέγχους συγκεκριμένων διαστημάτων και εξαίρεση άλλων.

Ο κ. Γεωργιάδης ως κατηγορούμενος από την πλειοψηφία έχει δικαίωμα να αμυνθεί με κάθε τρόπο, σημείωσε ο κ. Κεγκέρογλου αναφερόμενος στις μηνύσεις που είπε ότι θα κάνει ο κ. Γεωργιάδης σε όποιον υπογράψει το πόρισμα της Εξεταστικής για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις και τα ποσοστά του ΚΙΝ.ΑΛ ο κ. Κεγκέρογλου ανέφερε ότι υπάρχει ένα ποσοστό που δεν έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές και οι αναποφάσιστοι είναι ο πρώτος μας στόχος.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα του ΚΙΝ.ΑΛ επεσήμανε ότι, εμείς λέμε ότι έχει μεγάλη σημασία να αξιοποιηθούν οι όποιες δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας, να έχουμε αναπαραγωγή πλούτου και μεσοπρόθεσμα να υπάρξει μια αποκλιμάκωση των φόρων.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Γ. Φίλης στην ΕΡΤ: Η προκλητικότητα της Τουρκίας δημιουργεί αντισυσπείρωση (video)

Θετικό σήμα χαρακτήρισε τη δήλωση αλληλεγγύης της Ε.Ε. προς την Ελλάδα και την Κύπρο έναντι …