Βοηθάμε τους πολίτες να συνέλθουν από τις καταστροφικές πολιτικές του Κ. Μητσοτάκη και της Φ. Γεννηματά

«Ας μην το ψήφιζαν στη Βουλή το κοινωνικό μέρισμα αν το θεωρούν φιλοδώρημα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης» , δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, αναφορικά με την ψήφιση των τροπολογιών που προχωρά η κυβέρνηση.

Μιλώντας στους Ξενοφώντα Ζηκίδη και Έλενα Καραγιάννη , ο κ. Νεφελούδης επισήμανε ότι η πολιτική της κυβέρνησης είναι ταυτόχρονα και επιδοματική και διαρθρωτική καθώς προσπαθεί ,μέσα από τις προωθούμενες τροπολογίες και σταδιακά, να επαναφέρει τους πολίτες στον αφρό , από τον βυθό που τους είχαν ρίξει με τις πολιτικές τους τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Γεννηματά ,που κατηγορούν εμάς, υπηρετούν άλλα συμφέροντα, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού , ο γενικός γραμματέας , είπε ότι αυτή η διαπραγμάτευση είναι σε ακόμη σε εξέλιξη με δύο δεδομένα όμως ως βάση και αφετηρία: την αύξηση χωρίς καθορισμό της ποσοτικοποίησης και την κατάργηση του υποκατώτατου . Ακόμα ο κ. Νεφελούδης κατήγγειλε τη στάση της ΓΣΕΕ χαρακτηρίζοντας την απουσία της από το διάλογο υποκριτική και προσχηματική , ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την επέκταση και εμπέδωση της συνεννόησης για τις επιχειρησιακές συμβάσεις.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Φωτογραφία: Eurokinissi/ Γιώργος Κονταρίνης

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Εργασιακό, επικουρική ασφάλιση, κατάρτιση στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Κ. Χατζηδάκη

Τα νομοσχέδια για εργασιακό, επικουρική ασφάλιση και κατάρτιση θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της συνάντησης …