Κυπαρισσία: Πένθος και οδύνη για τον χαμό των τριών 15χρονων

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και πένθους από χθες η Κυπαρισσία που δεν μπορεί να πιστέψει πως τρία 15χρονα παιδιά, μαθητές στο ΕΠΑΛ της πόλης, έφυγαν σε τροχαίο δυστύχημα για μια νεανική τους επιπολαιότητα.

Σήμερα το απόγευμα, συντετριμμένοι οι γονείς του Νίκου Τριαλλώνα, μαζί με πλήθος κατοίκων, των καθηγητών και των συμμαθητών του συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον άτυχο μαθητή. Τα άλλα δύο παιδιά, ο Ενρίκο Μπουζάνι από την Αλβανία και ο Χρήστος Μερτάι με καταγωγή από τη Βουλγαρία θα κηδευτούν αύριο ενώ όλοι κάνουν λόγο για τρία αγαπητά παιδιά, δραστήριους νέους στην κοινωνία της Κυπαρισσίας και πολύ καλούς φίλους που είχαν γνωριστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικοιύ Ομίλου Κυπαρισσίας.

Τραγική μορφή στη σημερινή εξώδιο ακολουθία του μικρού Νίκου, η μητέρα του που ως εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας του νοσοκομείου Κυπαρισσίας, ήταν παρούσα όταν σήμανε συναγερμός, μετά το δυστύχημα στη συγκεκριμένη νοσηλευτική μονάδα αλλά δεν ήξερε πως θα αντικρίσει τη σωρό του γιού της λίγο αργότερα.

Όλοι οι καθηγητές του ΕΠΑΛ της Κυπαρισσίας και οι συμμαθητές των παιδιών –που έδωσαν εξάλλου το παρόν και το απόγευμα στην κηδεία του Νίκου– κάνουν λόγο για τρεις ήσυχους και επιμελείς εφήβους που δεν δημιουργούσαν κανένα απολύτως πρόβλημα στην εκπαιδευτική διαδικασία. Γι΄αυτό και εκφράζουν την έκπληξή τους για την ενέργειά τους να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρα του ενός και να αναπτύξουν ταχύτητα σε έναν άκρως επικίνδυνο δρόμο, δίχως δίπλωμα.

Σήμερα το πρωί πάντως βρέθηκε στο σχολείο και ειδικός ψυχολόγος προκειμένου να στηρίξει τους συμμαθητές των παιδιών που έφυγαν απ΄τη ζωή, να συζητήσει μαζί τους και να τους βοηθήσει ώστε να ξεπεράσουν την κατάσταση σοκ που βιώνουν εξαιτίας της τραγικής απώλειας.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Β. Ποτέας

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Ο ομογενής Μάικ Μανάτος μιλά στην ΕΡΤ για τον νέο Πρόεδρο: Ο φίλος της Ελλάδας Τζο Μπάιντεν

Στο πλευρό του Μπάιντεν βρίσκονται εκπρόσωποι της ελληνικής ομογένειας, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις. …