Εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που λήστευε και απήγαγε οδηγούς φορτηγών (video)

Σε ομηρίες, ληστείες και κλοπές σε βάρος οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων, που μετέφεραν εμπορεύματα, σε περιοχές της Αττικής και της Βοιωτίας εμπλέκονται τα μέλη της εγκληματικής ομάδας που εξάρθρωσαν οι αστυνομικές αρχές. Η λεία τους φέρεται να ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Η δράση της εγκληματικής ομάδας, όπως εκτιμά η Αστυνομία, ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2017. Τέσσερα μέλη του κυκλώματος σε σημεία των εθνικών οδών εντόπιζαν οδηγούς οι οποίοι εκτελούσαν δρομολόγια. Κάποια στιγμή, έσχιζαν τους μουσαμάδες και άρπαζαν τα εμπορεύματα.

Σε άλλες περιπτώσεις δεν δίσταζαν να απαγάγουν τους οδηγούς τους οποίους και εγκατέλειπαν σε ερημικές περιοχές στην Βοιωτία.

Οι δράστες κατά την διάρκεια της ομηρίας, για να μην αφήνουν ίχνη σκέπαζαν με κουβέρτες τους οδηγούς. Οι επτά από τους εμπλεκόμενους είχαν απασχολήσει παλιότερα τις αρχές για παρόμοια αδικήματα. Δύο είχαν εμπλακεί και σε υποθέσεις όπου οι δράστες αφαιρούσαν χρηματοκιβώτια.

Πηγή: ΕΡΤ1

Ρεπορτάζ: Ζώης Κακκαβάς

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Έβρος: Παραμένουν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης μετά την κακοκαιρία

Σημαντικά προβλήματα ηλεκτροδότησης συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν αρκετές περιοχές στους δήμους Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας, εξαιτίας …