Προφυλακιστέοι οι τρεις κατηγορούμενοι για το διεθνές κύκλωμα κοκαΐνης (video)

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για συμμετοχή στο διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών με έδρα τον Ισημερινό. Και οι τρεις αρνήθηκαν τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για ελλειπή αστυνομική έρευνα.

Με καλυμμένα τα πρόσωπά τους οι 3 κατηγορούμενοι για συμμετοχή στο διεθνές κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, οδηγούνται στη ΓΑΔΑ και από εκεί θα πάρουν το δρόμο για τις φυλακές.
Ο 42χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας και γιος αστρολόγου, ο 63χρονος ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων και ο 41χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής αρνούνται κάθε συμμετοχή στο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης από το Εκουαδόρ στην Αυστραλία με ειδικά κατασκευασμένο ιστιοπλοϊκό.

Ο 42χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας αποδέχεται ότι ταξίδεψε μέχρι το Εκουαδόρ αλλά για άλλη δουλειά.
Και ο 41χρονος αρνείται τη συμμετοχή του στο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, ενώ δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τους συγκατηγορούμενούς του.

Το κύκλωμα εξαρθρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία με τη συνδρομή της Αμερικανικης υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών. Μάλιστα στην επιχείρηση συμμετείχαν μυστικοί αστυνομικοί που ταξίδεψαν μέχρι το Εκουαδόρ και παρακολουθούσαν τη δράση του κυκλώματος. Οι αρχές κατέσχεσαν 380 κιλά κοκαΐνης .

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Δωδεκάμηνη η θητεία – Οι εξαιρέσεις

Αυξάνεται κατά τρεις μήνες σε 12 η θητεία στο Στρατό Ξηράς. Παραμένει το εννιάμηνο για …