Στις 10 Δεκεμβρίου η δίκη για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Στις 10 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, η δίκη για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Ο επιχειρηματίας που έπεσε θύμα απαγωγής στις 30 Μαρτίου 2017, πρόκειται να βρεθεί απέναντι από τους απαγωγείς του, οι οποίοι ανέρχονται σε 12, αφού προστέθηκαν πέντε στους αρχικούς επτά.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης απήχθη κοντά στο σπίτι του στα Καλέσα Ηρακλείου, αργά το μεσημέρι της 30ης Μαρτίου 2017, από ομάδα κακοποιών που αρχικά ζήτησαν ένα πολύ μεγάλο ποσό για την απελευθέρωσή του.

Ακολούθησαν έξι μήνες αγωνίας, αλλά και στενής συνεργασίας της αστυνομίας με την οικογένειά του. Τελικά στις 2 Οκτωβρίου, νωρίς το πρωί, ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας πραγματοποίησαν επιχείρηση σε μάντρα αυτοκινήτων έξω από το Ρέθυμνο, όπου βρήκαν και απελευθέρωσαν τον επιχειρηματία, ενώ προχώρησαν σε συλλήψεις.

Στην αστυνομία πιστεύουν ότι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μεταφερόταν από τους απαγωγείς του, σε διαφορετικά σημεία, ενώ εκτιμάται ότι από τον αρχικό πυρήνα των ατόμων που έκαναν την απαγωγή, κάποιοι στην πορεία αποχώρησαν διαφωνώντας για την διαπραγματευτική τακτική.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Κέντρο Γονιδιωματικής Επιτήρησης: Δεν υπάρχει «Αθηναϊκή Μετάλλαξη» (video)

Κατηγορηματικός είναι ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ιατροβιλογικών Ερευνών της Ακαδημίας  Αθηνών και υπεύθυνος του Κέντρου …