Ο Ν. Μπελαβίλας μιλά για το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο της Αθήνας (audio)

«Δεν υπάρχει πρόταση έχει γίνει όμως συζήτηση» ανέφερε στο Πρώτο Πρόγραμμα στην εκπομπή Ισορροπίες και Ανισορροπίες στη Μαρία Γεωργίου και τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου ο Πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος του «Οργανισμού για την Ανάπλαση της Αθήνας», Νίκος Μπελαβίλας το όνομα του οποίου σύμφωνα με δημοσιεύματα συζητείται ως υποψηφιότητα για τον Δήμο της Αθήνας από το ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπελαβίλας ανέφερε «κυκλοφορούν ονόματα για τον Δήμο της Αθήνας μεταξύ των οποίων και το δικό μου. Η συζήτηση με τιμά και με κολακεύει, όμως εκτιμώ και μετέφερα ότι αυτό δε θα είναι μια καλή εξέλιξη  για τον Οργανισμό (για την ανάπλαση της Αθήνας).

 Ο Νίκος Μπελαβίλας αναφέρθηκε ακόμα στις προτεραιότητες του Οργανισμού για την ανάπλαση της Αθήνας, την πεζοδρόμηση της Λεωφόρου Αμαλίας, τα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, τη επέμβαση στην οδό Πειραιώς και την επέμβαση στο Θέατρο του Λυκαβηττού.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Πρόσληψη 876 πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης

Πράσινο φως για την πρόσληψη 876 πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης άναψαν οι υπουργοί Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα …