Λ. Οικονόμου για Χρ. Παππά: Οι συλλήψεις δεν προαναγγέλλονται (audio)

«Έχουν δοθεί οι αναγκαίες διευκρινίσεις και στη Βουλή έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και γιατί ήταν ελεύθερος και ποιο καθεστώς ίσχυε. Οι συλλήψεις δεν προαναγγέλλονται. Ο Χρ. Παππάς μετά την 1η Οκτωβρίου και την τελευταία του εμφάνιση στο Α.Τ. δεν είχε εντοπιστεί και ήταν εξαφανισμένος», δήλωσε στο ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και στη Μαρία Γεωργίου και το Γιώργο Πίκουλα, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου.

Για την κατάθεση αιτήματος ένστασης από τον συνήγορό του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής ενώ διαφεύγει της σύλληψης ο κ. Οικονόμου είπε ότι «υπάρχουν συγκεκριμένες δικονομικές διατάξεις αυτή τη στιγμή και ο καθένας κάνει χρήση όπως νομίζει, του υπερασπιστικού του δικαιώματος και πρόσθεσε:

«Η ΕΛ.ΑΣ. και οι αρμόδιες Αρχές κινούνται συντονισμένα για να τον εντοπίσουν το συντομότερο δυνατό, αλλά όπως σας είπα οι συλλήψεις δεν προαναγγέλλονται».

Κορονοϊός: Η συντριπτική πλειοψηφία φοράει μάσκα και τηρεί τα μέτρα

«Δυστυχώς υπάρχει μία μικρή μειοψηφία συμπολιτών μας η οποία αντιμετωπίζει με μία επιπολαιότητα το όλο θέμα. Υπάρχουν πολύ σκληρές ποινές για αυτές τις περιπτώσεις και δεν είναι μόνο θέμα προστίμου, υπάρχουν και ποινικές κυρώσεις», τόνισε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Αναφερόμενος στην κατάσταση στα Μέσα Μεταφοράς ο κ. Οικονόμου είπε ότι «έχει βελτιωθεί η εικόνα στα μέσα μεταφοράς και έχουν αυξηθεί τα δρομολόγια, κάνουμε ελέγχους. Η ουσία είναι η ατομική ευθύνη και να μας γίνει βίωμα ότι το μόνο αποτελεσματικό εμβόλιο στην παρούσα φάση είναι η τήρηση των μέτρων».

Πηγή:Πρώτο Πρόγραμμα

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Γεραπετρίτη: Εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προκάλεσαν οι δηλώσεις του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, σχετικά …