ΣΥΡΙΖΑ: Κριτική στην κυβέρνηση για τα κονδύλια στα ΜΜΕ για καμπάνια ενάντια στον κορονοϊό

Δριμύτατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη διάταξη για κονδύλια σε μέσα ενημέρωσης, για μηνύματα που θα αφορούν στην πανδημία.

Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: «Ο κος Μητσοτάκης βρίσκεται σε απόλυτο αδιέξοδο. Η διαχείριση της επόμενης μέρας μετά το lockdown, αποδείχτηκε τόσο τραγική που έχει ήδη βυθίσει την οικονομία σε πρωτοφανή κρίση, την κοινωνία σε απόγνωση και την πανδημία σε πρωτοφανή αναζωπύρωση. Και επειδή είναι ανίκανος να διαχειριστεί την πορεία των πραγμάτων, για άλλη μια φορά φροντίζει μόνο την προπαγάνδα. Και δίνει και άλλο κρατικό χρήμα στα κανάλια, με στόχο να εξαγοράσει τη σιωπή ή τη φιλοκυβερνητική στάση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για δημόσιο χρήμα που μοιράζεται μόνο στα κανάλια εθνικής εμβέλειας για μηνύματα που βάσει νόμου προβάλλονται δωρεάν, αφήνοντας εκτός σύσσωμο τον περιφερειακό Τύπο. Μιλά για ανήθικη και χυδαία συμπεριφορά και προσβολή της νοημοσύνης των πολιτών και καλεί τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τους ιδιοκτήτες τους να μην δεχθούν την χρηματοδότηση, αλλά ως επιχειρήσεις που πλήττονται να ζητήσουν ενίσχυση με διαφάνεια και κριτήρια. Όχι όμως όμως «πέτσινα» χρήματα με αζημίωτο την προπαγάνδα, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Με όπλο τη διπλωματία οι αντιδράσεις στις προκλήσεις (video)

Κωφεύει η Τουρκία στις εκκλήσεις της διεθνούς κοινότητας για αποκλιμάκωση της έντασης ενώ φαίνεται να …