Από την Κέρκυρα ο υπ. τουρισμού Χ. Θεοχάρης για την έναρξη της σεζόν

Στην Κέρκυρα βρέθηκε για λίγες ώρες σήμερα το πρωί ο υπουργός τουρισμού Χάρης Θεοχάρης ο οποίος συναντήθηκε με φορείς της Αυτοδιοικησης και τουριστικούς επιχειρηματίες ενώ καλωσόρισε και τους πρώτους τουρίστες που έφτασαν στο διεθνές αεροδρόμιο της Κέρκυρας λίγο μετά τις 9.

Ο Χ. Θεοχάρης στις δηλώσεις του  επεσήμανε ότι «έγινε μια μεγάλη συμφωνία με έναν επιχειρηματικό κολοσσό, την TUI, η οποία θα φέρει στη χώρα μας πάρα πολλούς επισκέπτες, τουλάχιστον τους μισούς από όσους έφερε πέρσι, σε πείσμα όσων μας επικρίνουν και είναι απαισιόδοξοι.

Επιπλέον ο υπουργός τουρισμού δήλωσε: «Είναι μία πολύ σημαντική ημέρα και δεν είναι τυχαίο που βρίσκομαι εδώ, στην Κέρκυρα, για το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού. Από την Κέρκυρα ανοίγει ξανά η τουριστική σεζόν στη χώρα μας, ανοίγουν ξανά οι τουριστικές επιχειρήσεις για να υποδεχτούν κόσμο και θα ξαναγυρίσουμε σε μια κανονικότητα που όλοι επιθυμούμε.»

Ο υπουργός Τουρισμού τέλος σημείωσε ότι «με το σταδιακό άνοιγμα του τουρισμού που επιχειρούμε, θα αποδείξουμε πως όπως η χώρα μας πρωτοστάτησε στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, έτσι και τώρα θα πρωτοπορήσει στο άνοιγμα του τουρισμού.

Είμαστε αισιόδοξοι και σίγουροι πως το ελληνικό τουριστικό προϊόν είναι εδώ και είναι αναβαθμισμένο. Θα είμαστε πάντα δίπλα, έτοιμοι να δράσουμε για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.»

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Με συνεδρίαση υψηλών τόνων ψηφίστηκε τον σ/ν για τις συναθροίσεις

Συνεδρίαση υψηλών τόνων προηγήθηκε  χθες  στην Βουλή  στην συζήτηση του νομοσχεδίου για τις Δημόσιες Υπαίθριες …