Στην Λάρυμνα ο Δ. Κουτσούμπας: Οι προηγούμενες κυβερνήσεις χρεοκόπησαν την ΛΑΡΚΟ

Την απόσυρση του νόμου για την ειδική εκκαθάριση της ΛΑΡΚΟ, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και τη συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης ζήτησε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε συγκέντρωση στη Λάρυμνα. Το Κομμουνιστικό Κόμμα κατηγορεί τις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι χρεοκόπησαν τη ΛΑΡΚΟ και την τωρινή κυβέρνηση ότι διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και με στόχο το ξεπούλημα της εταιρίας.

Την απόσυρση του νόμου για την ειδική εκκαθάριση της ΛΑΡΚΟ για να ορθοποδήσει και να αναπτυχθεί η στρατηγικής σημασίας, όπως είπε, επιχείρηση, ζήτησε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συγκέντρωση εργαζομένων και κατοίκων στη Λάρυμνα.

Θα παλέψουμε με όλους τους τρόπους και όλα τα μέσα για να μην απαξιωθεί και ιδιωτικοποιηθεί η επιχείρηση, τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ζητάμε τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και τη συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις χρεοκόπησαν τη ΛΑΡΚΟ και τώρα η κυβέρνηση διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και διαβάλλει του εργαζόμενους, με στόχο το ξεπούλημα της εταιρείας.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Δ. Θωμάς

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις – Εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ

Υπερψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής, μετά από ονομαστική ψηφοφορία, το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, …