Ν. Καραθανασόπουλος: Ζητούμενο η ανάδειξη των προβλημάτων των εργαζομένων στην Υγεία (video)

Τα μέτρα για απαγόρευση του συνωστισμού δεν αποκλείει και την πολιτική δράση των κομμάτων σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν χθες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με αφορμή την παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο κ. Καραθανασόπουλος, ο οποίος ήταν παρών στη συγκέντρωση, ανέφερε ότι είχαν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, δεν υπήρχε συνωστισμός, και σημειώθηκε ένταση όταν μπήκαν στον προαύλιο χώρο -χωρίς να τους ζητηθεί- οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν έξω από το νοσοκομείο.

Η κίνηση αυτή των αστυνομικών δυνάμεων, όπως είπε ο κ. Καραθανασόπουλος, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συγκεντρωμένων, γεγονός που προκάλεσε συνθήκες συνωστισμού. Τόνισε ότι τα πλάνα που προβλήθηκαν από τα ΜΜΕ είναι αποσπασματικά που δείχνουν ότι υπήρξε συνωστισμός, και πρόσθεσε ότι ανάλογες εικόνες υπήρξαν και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας που πραγματοποιήθηκαν παραστάσεις διαμαρτυρίας.
Παράλληλα επεσήμανε ο κ. Καραθανασόπουλος ότι αυτή τη στιγμή είναι επιβεβλημένο να αναδείξουμε τα προβλήματα και τα αιτήματα των εργαζομένων στον χώρο της Υγείας.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Συνέδριο Economist: Τα ευρωπαϊκά κονδύλια και οι καλές επιδόσεις της Ελλάδας (video)

Να χρησιμοποιήσουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για να στηρίξουν επιχειρήσεις και εργαζόμενους που επλήγησαν από τον …