Κορονοϊός: Στην Σμύνθη ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Στην γνωστοποίηση ότι σήμερα στη μια το μεσημέρι θα βρίσκεται με κλιμάκιο συνεργατών του στη Σμύνθη, του Δήμου Μύκης προέβη πριν λίγο ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης πια ενημέρωσης των πολιτών  για τα νεότερα από την  «μάχη» κατά του κορονοϊού.

Μετά την Κοζάνη, όπως  ο ίδιος είπε, όπου θα βρεθεί στις εννέα το πρωί, θα επισκεφτεί τον πλησιέστερο οικισμό στον Εχίνο, που τελεί σε καραντίνα εφαρμόζοντας η πολιτεία αυστηρά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Ο κος Χαρδαλιάς θα έχει συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς για την κατάσταση στον Εχίνο, τα  τυχόν κενά και τις ελλείψεις που παρατηρούνται,  αλλά και για τις αναγκαίες ενέργειες που πρέπει να γίνουν.
Όπως ανέφερε, εξακολουθούν οι έλεγχοι όσων έχουν τεθεί σε υποχρεωτική καραντίνα λόγω άφιξης από το εξωτερικό. Ο κ. Χαρδαλιάς γνωστοποίησε την ύπαρξη ενός θετικού ασθενή στον ιό στην ομάδα Ελλήνων που ήρθαν από την Κωνσταντινούπολη.
15 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην αν. Μ.Θράκη
Τέλος, σύμφωνα με τον Διοικητή του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης μέχρι χτες στις 19:30, στο Π.Γ.Ν.Α. νοσηλεύονται συνολικά, 15 επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα οποία προέρχονται από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Απ’ αυτά, τα 6 νοσηλεύονται στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων (Μ.Ε.Λ.), τα 4 σε Ειδική Κλινική COVID-19 και τα 5 είναι διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του Π.Γ.Ν.Α.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Πάτρα: Κατέληξε 5χρονο κοριτσάκι Ρομά στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου

Κατέληξε 5χρονο κοριτσάκι Ρομα το οποίο εισήχθη με υποκείμενο νόσημα στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου …