Κέρκυρα: Δέσμη μέτρων στήριξης των πληγέντων ζητά ο Γ. Καλούδης

Δέσμη μέτρων στήριξης των πληγέντων κοινωνικών ομάδων και του ΕΣΥ προτείνει ο Γιώργος Καλούδης επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Κέρκυρα». Ζητά να είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης στην επόμενη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων.
Ο κος Καλούδης σημειώνει ότι το Δημοτικό Συμβούλιο έπρεπε να είχε συνεδριάσει αρκετές φορές με τηλεδιάσκεψη μέσω skype από το Γραφείο ή το σπίτι των Δημοτικών Συμβούλων, καθόσον δεν μπορούν να στοιβάζονται 45 Σύμβουλοι ακουμπώντας ο ένας τον άλλον.
Θεωρεί ότι μία φορά το μήνα θα έπρεπε να υπάρχει σύσκεψη των Αρχηγών των παρατάξεων, στην αίθουσα της Παλαιόπολης –ΜονΡεπό η οποία πληρεί όλους τους όρους ασφαλείας καθόσον η πλησιέστερη απόσταση θα είναι 4 μέτρα.
«Σας ζητάμε να συγκαλέσετε κατεπείγουσα με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να εγγραφεί πρώτο και μόνο θέμα Η.Δ. το υπερκατεπείγον -Πρόταση της Παράταξής μας»:
« Δέσμη μέτρων οικονομικής και θεσμικής στήριξης που διεκδικούμε από τη κυβέρνηση (και δευτερευόντως από τον Δήμο) α) για επιβίωση των πληγέντων και χειμαζόμενων κοινωνικών τάξεων και ομάδων, κυρίως της μικρομεσαίας τάξης, εξ αιτίας των απαγορευτικών μέτρων και της καραντίνας στην οποία έθεσε η κυβέρνηση όλη τη χώρα για τον κορωναιό και β) άμεση στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας.»

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

«Μπαμπάδες… εν δράσει» στην ΕΡΤ2

Τα δύο νέα επεισόδια του τρίτου κύκλου της κοινωνικής σειράς «Μπαμπάδες… εν δράσει» (House Husbands), έχουν την ευκαιρία …