Τρίπολη : “Πρωινή Διαδρομή” στην επικαιρότητα της Πελοποννήσου

-Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα στις 16:30 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης. Το θέμα που θα συζητηθεί είναι, Ενημέρωση εκπροσώπων της ειδικής Γραμματείας ενεργειακής μετάβασης και Ευρωπαϊκής Ένωσης για το σχεδιασμό και τις προτεραιότητες του Δήμου Μεγαλόπολης και τη συμμετοχή στο Δίκτυο Βιώσιμων πόλεων.

-Συνάντηση με πανεπιστημιακούς καθηγητές των πανεπιστημίων Πελοποννήσου και Πειραιώς είχε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Εξετάστηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας για την ανάπτυξη τουρισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

-Συνεδριάζει την Δευτέρα στις 16:00 το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο Περιφέρειας Πελοποννήσου . Η συνεδρίαση θα γίνει στο πνευματικό κέντρο της Τρίπολης.

-Γυναίκα και πολιτική, είναι το θέμα εκδήλωσης που θα γίνει σήμερα στην Κόρινθο. Θα μιλήσουν η Ντόρα Μπακογιάννη, η Σοφία Ζαχαράκη (Υφυπουργός παιδείας) και οι Βουλευτίνες Δόμνα Μιχαηλίδου και Μαριλένα Σούκουλη.

-Ημερίδα με θέμα «οι νέες προοπτικές στην Ογκολογία» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη στο χωριό Κάψια Αρκαδίας.

Δ. Αρσένη

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Check Also

Κορονοϊός: Στην Σμύνθη ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Στην γνωστοποίηση ότι σήμερα στη μια το μεσημέρι θα βρίσκεται με κλιμάκιο συνεργατών του στη …